Vizyona girecek yeni filmler

0
sinema perdesi

 

Pandemi nedeniyle filmlere hasret kalan sinemaseverler, 25 Şubat Cuma vizyona girecek yeni filmlerle sevinecekler.25 Şubat Cuma günü, sinemaseverler yeni filmleri izlemek için sinema salonlarını dolduracak.

Dramdan gerilime, animasyondan komediye önemli yapımların vizyonda olacağı  Mutlu Canavar Ailesi 2, Sadece Bir Gece, Gizli Gerçek, Cyrano, Kasa: Büyük Soygun, Mavzer, Bir Tutam Açlık, Beni Sevenler Listesi, Fabrika ve  Cin Kabilesi filmleri, 25 Şubat Cuma günü vizyona girecek

mutlu canavar ailesi 2

2021 yılı yapımı animasyonlu korku komedi filmi Mutlu Canavar Ailesi 2‘de bu kez  Max ve annesi Emma’nın başına gelenler ekrana taşınıyor.

Sinan Biçici’nin yönettiği, Gürgen Öz, Cemal Hünal ve Tuba Ünsal’ın başrollerini paylaştığı Sadece Bir Gece, Tamer’in yaşadığı bir gecelik ilişkinin ardından başına gelenleri anlatıyor. Tamer’in eşinin onu affetmesi ve evliliğine devam etmesi karşılığında öne sürdüğü bir şart vardır. Bir aşk için en zor sınav onları beklemektedir.

sadece bir gece film

Kontrolcü ve baskıcı bir anne ile kızı arasında yaşanan sıra dışı olayları konu alan gerilim türündeki Gizli Gerçek, Dünyadan izole bir şekilde büyümüş olan Chloe’ nin sıradan yaşamı ile annesi Diane’nin sakladığı korkunç bir sırrı konu alıyor.

Dram türündeki Cyrano ise, Roxanne’in ona duyduğu aşka karşılık vermeyeceğine dair kendini ikna eden ve kelimeleri bir kılıç edasıyla ustaca kullanabilen Cyrano de Bergerac’in, Roxanne’in sevgisini kazanmaya çalışan genç Christian’a yardım etmesini konu ediniyor.

 

Kasa: Büyük Soygun’da efsanevi bir hazine 10 gün boyunca İspanya Merkez Bankası’nın kasasına saklanmak üzere geliyor. Kahramanımız Thom bu süre zarfında kasanın sırrını keşfedip sanat tarihi uzmanı Walterın kurduğu ekiple bir plan hazırlamak ve saldırıya geçmek zorundadır.

kasa büyük soygun

İç Anadolu’nun bir köyünde geçen Türk yapımı Mavzer, oğlu Mustafa ile birlikte bir sabah koyunlarının yanına giden Veysi’nin sürüsüne bir kurt sürüsünün saldırmasını konu alıyor. Koyunlarını kaybeden Veysi, daha iyi bir silaha ihtiyaç duyar ve bu da tüfeklerin kralı olarak nitelendirilen ‘mavzer’dir.

Bir Tutam Açlık, yemek antropolojisi alanında uzman Maggi ve usta şef Carsten Danimarka’nın en iddialı lokantasını açma hayalini ekrana taşıyor. İkili, yemek dünyasının zirvesindekilere nasip olan Michelin yıldızını almayı kafalarına koysalar da bu hikayede hayat onlar için farklı bir yönde akacaktır…

Ünlülerin mahallesi Cihangir’in en ünlüsü Yılmaz’ın hikayesini konu alan Beni Sevenler Listesi, Yılmaz’ın başına gelenleri etkileyici ve düşündürücü bir biçimde anlatıyor. İstanbul’da başlayan uyuşturucu operasyonlarıyla Yılmaz artık uyuşturucu bulamaz ve içinde sevilmeyeceğine dair bir paranoya oluşur…

Bir fabrikanın gece vardiyasında çalışan Doğuş’un başından geçenleri ekrana taşıyan Fabrika filmi, ürpertici bir hikaye ile Doğuş’un yaşamının seyrini değiştirecek olayları konu alıyor.

Korku türündeki Lietli: Cin Kabilesi, kız arkadaşı Merve’nin büyükannesinin vefat etmesi üzerine sevgilisi Tolga’nın onunla birlikte köye gitme kararının ardından yaşananları konu alıyor. Metafizik uzmanı Harun’dan yardım alan Tolga, Lietli adı verilen Cin Kabilesi tarafından tehdit altında olduklarını keşfediyor ve olaylar gelişiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz