Gastronomi Dünyasının Dijital Buluşma Noktası Kısık Ateş, Bloggerlarla Buluştu.

0

Gastronomi sektörünün dijital buluşma noktası Kısık Ateş, 3 Mayıs Cuma günü Kartopu Grup Medya, Nergis Sinem Yılmaz organizasyonuyla Chef Eyüp Kemal Sevinç’in moderatörlüğünde EKS Mutfak Akademi’de Pınar Süt ve Süt ürünleri ile hazırlanan “Sütlü Tatlılar ve Çikolata Workshop”unda lezzetin peşinde bloggerlar ile buluştu.

Sektörün en genç, en eğlenceli ve bilgi dolu dijital platformu Kısık Ateş’in gerçekleştirdiği etkinliğe 15 ünlü blogger katılım gösterdi onlardan biri de bendim.

Birbirinden keyifli dakikaların yaşandığı workshopta; Pınar ürünleri ile Creme Brulee, Truffle ve Crunch tarifleri yapıldı. Özellikle fit kalmaya önem veren blogger’lar, Crunch tarifine ilgi gösterdi. Pınar’ın gözde soslarından Acı Sos ile yapılan Meksika Usulü Sıcak Çikolata ise; blogger ve influencer’lardan tam puan aldı. 

Etkinlikte yapılan tarifler ve bunun gibi bir çok nitelikli tarifin bulunduğu Kısık Ateş uygulaması ile tanışan blogger’lar, hayatlarını kolaylaştıracak bu yararlı mobil uygulamayı kullanmaya başladılar ve eşsiz tariflere ve gizli kalmış lezzet noktalarına ulaşmaya başladılar. 

Gastronomi dünyasının dijital buluşma noktası: Kısık Ateş

Sektörün en genç, en eğlenceli ve bilgi dolu sitesi Kısık Ateş, başta öğrenciler ve şefler olmak üzere gastronomiye ilgi duyan her yaştan kullanıcının iletişim kurma, bilgi paylaşma, tecrübelerden yararlanma ihtiyaçlarına cevap veren sektörün en dinamik dijital platformudur. 

Geleceğin şeflerinin, doğru bilgiye doğru kaynak ve doğru şekilde ulaşmasını hedefleyen Kısık Ateş, Kasım 2017’den beri Yaşar Birleşik Pazarlama bünyesinde faaliyet göstermektedir.   Kısık Ateş, kullanıcılarının her an yanında olmak için web platformu yanı sıra mobil uygulama olarak da hizmet vermektedir. İsteyenler Google Play ve App Store‘dan Kısık Ateş uygulamasını indirebilir ve sektördeki tüm gelişmeleri mobil uygulama ve sosyal medya hesaplarından yakından takip edebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz