Bir kadın bin hayat etkinlik sponsorları

0

Geçtiğimiz günlerde katıldığım ve çok keyif aldığım bir etkinlikten bahsetmiştim sizlere. Bu gün o gün bizlere desteklerini esirgemeyen ve birbirinden özel hediyeleri ile sponsor olan markalardan bahsedeceğim. ilk yazıyı okumak için buraya tık tık🙂

İsmime özel melek figürü dore organizasyondan.

keskin color ajanda

Keskin color tarafından gönderilen pakete hayran kaldım. pembe ve mor ajandalar, resim defterleri, ödev defterler, ve birbirinden güzel karakterlerle süslenmiş okul defterleri.

İkizler adına ve kendi adıma çok teşekkür ediyorum.

Goldmaster markasının yeni gözdelerinden biri Badem blendr, mikser ve doğrayıcı seti de mor renkteydi. Blendr ve doğrayıcını denedim ve memmunum şimdilik. Markaya teşekkürlerimle.

Quilling satış tarafından hazırlanan pembe ve mor renkli hediyeler çok şirin değil mi?

Mobildizayn seçimlerimize göre bizlere telefonlarımız için baskısı harika kılıflar gönderdi.

Zwilling çelik bir sabun. Nasıl yani demeyin, soğan, sarımsak ve kötü kokuları yok etmekte kullanılan harika bir şey.

Sosyalannemlrekibi bizlere tırnaklarımız için özel bir bakım yağı hediye etti.

Minval yayınları öykülerle insanları yönet adında bir kitap hediye etti. bölüm bölüm olan kitaba istediğiniz sayfadan başlayabiliyorsunuz.

Online bir alışveriş sitesi Bicadde.com bizler için hediyeler  göndermiş. Çok zevkime uygun olmasa da bu bluzu severek giyecek bir yakınıma hediye edeceğim. Sitede büyük beden giyiminden tutun da takı ve harika aksesuarlara dair her şey var. Bakmanızı tavsiye ederim.

Dişlerini sadece su ile fırçalamak isteyenlere tasarlanmış misoka diş fırçalarını çok farklı buldum. Bir bardağa su koyup diş fırçasını batırın ve dişlerinizi temizleyin. Sonra da kalan su ile gargara yapın. harika değil mi?

Yeni tanıştığım bir Türk markası olan Agarta bitkisel kozmetik ürünleri Ankara’da üretiliyor. İçeriğinde paraben, sls ve hayvansal yağlar yok. Sabun delisi benim gönlümü fetheden markaya bu harika ürünler için teşekkür ediyorum.

İlk kez tanıştığım bir marka olan lipodermplus hyaluronic acid içeren nemlendirici vücut losyonu göndermiş. Merak edilen ürünlerden biri.

Daha önce kullanıp çok sevdiğim ürünleri ile Highgenic markası da o gün ki; sponsorlar arasındaydı.

Probiyotik hava ve yüzey temizleme ürünleri ile Pronevo bizlerleydi o gün yine. Pronevo environmental probiyotikler Bacillus isimli bakterinin fermantasyonu ile elde edilmiş üstelik organik olarak yetiştirilen probiyotik türüymüş.

Saloon sıvı sabunlar içerdiği doğal aktif bileşenler sayesinde cildinizi yıpratıcı etkilerden kurtarmakla kalmayacak, tropic adalardan gelen benzersiz kokuların büyüsünü banyonuzda hissetmenizi sağlayacak. Bakalım deneyip göreceğiz markanın iddiası doğru mu?

Ürünleri yeni kullanmama rağmen sevdim. Markanın ürünleri tek tek çok özenli. Teşekkürler nayscollection.

Öncelikle daveti için sevgili Fatma’ya sonra da sponsor olan ve bizleri destekleyen markalara sonsuz teşekkürlerimle.

sevgiyle kalalım!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz