Dermal Nar Özlü Kolajen Maskesi

1
dermal kolajen maske
dermal nar özlü kolajen maske

Yurt dışında oldukça sevilen bir marka olan Dermal Türkiye’de de oldukça tutulmaya başladı. Ben özellikle tek kullanımlık maskelerini çok beğendiğimi söyleyebilirim. Dermal nar özlü kolajen maskesinin kokusunu çok sevdim.

Cildinizi beslemeye yardımcı nar özlü kolajen maske %100 pamuktan üretilmiş. Yüzü çok güzel kavrıyor. İyice yapışıyor ve düşmüyor bu anlamda bayıldım diyebilirim. Maske yüzümdeyken diğer işlerimi de rahatça yapabiliyorum çünkü:)

İçeriğindeki, vitaminler ve  nar özü sayesinde, yorgun cilde güç ve enerji sağlıyor. E vitamini ve kolajen içerdiği için ise; kırışıklıkların önlenmesine karşı da yardımcı bir maske.

Cildi besliyor canlı ve parlak görünmesini sağlıyor. Cildiniz sıkılaşırken aynı zamanda da yumuşacık oluyor. Biliyorsunuz kolajen cildin sıkı kalmasına ve pürüzsüzleşmesine yardımcı olur. Bunun için mutlaka denemenizi öneririm.

Paketi açın ve maskeyi çıkarın, maskeyi önce gözünüzün etrafına yerleştirin, sonra yüzünüzün kalanına maskeyi nazikçe yayın. 15-20 dakika cildinizde bekletin. Maskeyi çıkartın ve serum cildinize tamamen nüfuz edene kadar parmak uçlarınızla hafifçe masaj yapın. Pakette kalan sıvı ürünü elinizin üzerine ya da boynunuza sürebilirsiniz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz