OPPO Find X5 Serisi

0
oppo x5 pro

OPPO , şık tasarımı ve üstün görüntü kalitesi ile çıtayı yükselten son teknoloji amiral gemisi Find X5 Serisi‘ni tanıttı. Dünyada ilklere imza atan görüntüleme deneyimleri sunan Find X5 Serisi, sektör lideri özelliklerle birlikte geliyor.

Akıllı telefonla video çekmenin en büyük zorluğu olan gece kaydını başarıyla gerçekleştiren özel görüntüleme çözümü Nöral İşlem Birimi bulunuyor. Bu teknoloji, benzersiz, kamera sistemi, rakipsiz performans ve Hızlı Şarj teknolojisiyle birlikte geliyor.

Geliştirilen çözümler sayesinde, çekilen gece videolarının çözünürlüğünde dört kat iyileştirme, daha az gren ve üstün renk kalitesi sunuluyor. Böylece Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda ilk kez 4K Ultra Gece videolarının her karesi hiç olmadığı kadar net kaydediliyor.

OPPO’nun MariSilicon X teknolojisi, Find X5 Pro‘nun gelişmiş görüntüleme sisteminin temel unsurlarından yalnızca biri. Geniş ve ultra geniş açılı kameraların her ikisi de Sony’nin gelişmiş 50MP IMX766 amiral gemisi sensörlerine sahip.

Geniş ve ultra geniş kameralarla üstün 4K Ultra Gece Videosu çekebilen Find X5 Serisi hem fotoğrafta hem de videoda sektörün en iyi geniş ve ultra geniş görüntüleme kalitesine sahip.

OPPO Find X5 Pro modeli, kameranın Pro modunda kullanılmak üzere Hasselblad Doğal Renk Kalibrasyonu ve birçok ana filtre sunuyor; bu da mobil fotoğrafçılığa ikonik doğal renkler, profesyonel renk profili ve stil kazandırıyor.

Find X5 Pro,  Seramik Beyazı ve Parlak Siyah renklerinde sunuluyor. Kesintisiz seramik arka panel, herhangi bir geleneksel cam panelden iki kat daha güçlü ve ısı dağıtımında iki kat daha etkili. IP68 Sertifikasına sahip Find X5 Pro, sıçramalara, suya ve toza karşı da dayanıklı.

Find X5 Pro, aynı zamanda, türünün ilk çoklu parlaklık renk kalibrasyonuna sahip. Bu da ekran performansını artırarak, yapay ışıklı loş ortamlar ya da aydınlık yaz günleri fark etmeksizin ekranın her zaman tutarlı renkler sunmasına imkan tanıyor.

Buzlu mat cam yapısıyla parmak izine dayanıklı kasaya sahip OPPO Find X5 ise ultra premium bir kaplamaya sahip. Siyah veya Beyaz renklerde sunulan %90 oranındaki buzlu dokuyu kaplayan küçük tanecikler, ışık oyunlarıyla ipeksi bir parlaklık yansıtıyor ve telefona inanılmaz bir tutuş hissi kazandırıyor. Find X5 ayrıca MariSilicon X tarafından desteklenen olağanüstü ikili IMX766 kamera sistemi, 6,5 inç 120Hz milyar renkli ekran, 80W SUPERVOOC şarj ile 30W AIRVOOC kablosuz şarj desteği gibi birçok özelliğe sahip.

 

oppo x5 pro beyaz

OPPO, Find X5 Pro’da pil ömrünü artıran ve pil seviyesini yükselten güç yönetimi özelliklerini iki katına çıkardı. 5000 mAh çift hücreli büyük pil, Find X3 Pro’ya kıyasla yüzde 11’den fazla kapasite artışı sağlıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz