Şık ve tasarım trençkot modelleri

1

FAHHAR,  2 genç kadın girişimci tarafından İstanbul’da kurulan bir firma. Geniş tekstil ürünleri ve  özel tasarım kadın giyim ürünleriyle göz dolduruyor. Elbise modelleri, tunik modelleri o kadar şık ki bayılacaksınız.

Alanında uzman kişilerle çalışıldığında ortaya müthiş işler çıkıyor. Sitede görür görmez en beğendiğim ürünler arasında yer alan mint yeşili midi trençkotu hemen sipariş verdim. Tasarımı, rengi, kumaşın dokusu çok başarılı. Üzerimde duruşuna da bayıldım. Ürünler tam kalıp bedeniniz ne ise onu sipariş edebilirsiniz.

mint yeşili midi trençkot

Su itici, pamuktan üretilmiş bir kumaşa sahip. Dik yakalı oluşu, çıkarılabilir kuşaklı oluşu, ve arkasındaki yırtmaç detayına bayıldım. Omuzlarındaki apoletleri kuplu kesimi de üzerinizde muhteşem durmasını sağlıyor trençkotun. Bu bağlamda astarlı olması da ayrıca kaliteli kesinlikle, düğmeli oluşu da farklı bir hoşluk katmış.

Bu arada sitede harika kaşe kabanlar ve kimonolar da var. Elbiseler ve süveterler de favorilerime eklendi bile. Özellikle giyimine özen gösteren, farklı ve şık tasarımları sevenlerin çok seveceği ürünler var. Dilerseniz ben beğendiğim tunik, elbise ve aksesuarları sizlerle hemen paylaşayım.

potikare_uzun_kemerli_elbise

Pötikare bej elbise sizce de çok tarz bir elbise değil mi?  Birbirinden farklı renk seçenekleri var bu elbisenin.

aci_kahve_kaban

Çok farklı kaban modelleri yer alıyor koleksiyonlarında. Su itici özelliğe sahip kumaştan üretilmiş, kapitone montlara bayılacaksınız. Stilini yenilemek ve tarzını öne çıkarmak isteyenler mutlaka incelemeli Fahhar.com sitesini.

atkı

Doğru atkı tercihi ile görünümünüzü zenginleştirebilir, her tür kıyafete mükemmel renkler katabilir. Kabanınıza uygun doğal bir ton seçin veya maksimum etki için kontrast renkleri tercih edin.

vintage süveter

Süveterler kesinlikle farklı ve cool görünmek isteyenlerin parçası. Bir süveter, kıştan ilkbahara rahatlıktan veya stilden ödün vermeden her zaman size eşlik edebilir. Gömlek ve bluzların üstüne giymek için ideal olduğu kadar, farklı bir de hava katacaktır size. Triko süveteri, günlük bir görünüm için kalın mücevherler ve jean ile kombinleyebilirsiniz.

Keşke fırsatım olsa da daha farklı ürünleri de sunabilsem sizlere. Şık ve tasarım kokan ürünler için siteyi ziyaret edin ve tarzınıza ışık tutmaya başlayın.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz