Vogue Sonbahar Kış 2021 Koleksiyonu

0
feminen güneş gözlüğü

 

Hayallerinin peşinde koşanlardan modaya öncülük eden trend avcılarına kadar herkesin bakış açısını çerçeveleyen Vogue Eyewear, stili sadece bir görünümden öteye taşımaya adanıyor.

Sevdiğiniz şeyleri giyerek veya yapmaktan keyif aldığınız şeylerle meşgul olurken yaşadığınız o hissi yaratmaya çalışan Vogue Eyewear bu sene odağımızda “Aile” kavramını koyuyor. Oyuncu çocuklardan stil sahibi kadın ve erkeklere kadar herkese hitap eden yeni koleksiyonun hayata daha eğlenceli bakmanızı sağlayacak.

İster güzel manzaralarla doğa gezileri, ister kozmopolit şehir hayatı için olsun, her zaman küresel trendlerin öncüsü olan Vogue Eyewear, dışarı çıkıp yeni şeyler görmeniz, daha çok gülümsemeniz ve hatta kahkahalarla gülmeniz için sayısız neden bulmaya kararlı.

Yeni koleksiyon ise  kesinlikle sade değil! Parlak şeffaf renkler veya trendlere uygun yeni gradyan pasteller, şık geometrik veya Art Decò’dan ilham alan metal şekiller, göz alıcı yeni çift kenarlı tasarımlar veya kalın retro asetat şekiller ve erkekler için ultra hafif lens ve metal tasarımlarla dolu bu koleksiyon, tüm tarzlara uygun modellerle sezonun en cazip tonlarında sunuluyor.

Vogue Eyewear yeni sezon koleksiyonunda ayrıca son moda zincir aksesuarlar ve grafik logo eklemeler, ince lazer kaplamalar ve özel metal V perçinler de yer alıyor. Bazı modeller uygun tasarımlara eşlik eden parlak renk kombinasyonları ve yumuşak kauçuk aksesuarlarla görünümlerini üst seviyeye taşıyor. Herkesin hayatı doya doya yaşadığını ve çok daha fazla güldüğünü gören gözlükler markanın bu yılki hedefi! ,

Çünkü her gün, harika görünmek ve eğlenmek için güzel bir gündür; Vogue Eyewear tarzı da işte tam da budur.

vogue gözlük

VO5409S 

Çağdaş stilin trend odaklı duruşunu, yeşil tasarımın zamanı hiç geçmeyen zarafetiyle birleştiren öncü Vogue Eyewear teknolojisi, geometrik yüzeyler ve doğal tonları bu güçlü stilde bir araya getiriyor. Bakışları üzerine çekmekle birlikte mükemmel bir denge sunan, özgün hatlara sahip lens ve çerçeve konturları ile eşsiz yumuşak kıvrımlara ve sıcak baskı logoya sahip ultra geniş saplar, bu trend öncüsü hacimli tasarımın temelini oluşturuyor; parlak dokularda kaliteli asetat ve şeffaf renkler veya göz alıcı tamamen siyah kaplama ise tasarımın nüanslı cazibesini artırıyor.

vogue eyewear

VO4227S DECÒ 

İlhamını Decò’dan alan model biraz büyük ve oldukça şık yuvarlak metal çerçeve, ikonik retro şekli yeni bir tavırla yorumlayarak modada üst seviyelere taşıyor. Moda aksesuarları dünyası söz konusu olduğunda gereken her şeye sahip. Son moda altın zinciriyle sunulan klasik altın veya gümüş rengi çerçevelerden son moda pembe altın veya tamamen siyah renk seçeneklerine ve ince lazer detaylara sahip, harfli logo detayı sergileyen göz alıcı yeni döküm metal sapına kadar bu tasarım gereken her şeye sahip.

feminen güneş gözlüğü

VO4223S 

Hayat stili o kadar da ciddiye alamayacağınız kadar kısa, şimdi neşelenme ve eğlenme zamanı! Tamamen renk ve ışık üzerine kurulu bu çağdaş tasarım, günlük kentli stilinin metal çerçevesini yeniden yorumluyor ve parlak, şeffaf naylon profillerle feminen güneş gözlüğü lenslerini ince metal kenarlar ve yüksek cazibesiyle dengeliyor. İster şeffaf pembe ve kırmızı altın çerçeveye eşlik eden üçlü degrade lenslerle şık bir görünüm, ister şeffaf vişne rengi ve siyah çerçeveyle kentli görünüm, ister klasik bir görünüm hedefleyin, bu model her zaman en yeni moda trendleriyle uyumlu olacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz