Organik beslenme ve temizlik ürünleri HovMarket’de

0
hovmarket

Türkiye’de organik tarım ürünlerinin yanı sıra, organik beslenme ve  organik temizlik ürünlerine de ilgi son yıllarda arttı. Bu artan talebe yönelik bir çok firma doğdu. Bir çoğu güvenilir olmadığı için; yarı yolda kaldı.

Hovmarket kurulduğu ilk günden beri, sadece ürün değil, hizmet, bilgi ve deneyimlerini de müşterileri ile paylaşıyor. Siteden güvenle alışverişinizi yapabilir, satış sonrasında her konuda hızlı destek alabilirsiniz. Aradığınız bir çok ürünü piyasadaki fiyatların daha da altında bulabileceğiniz bir site.

yulaf ezmesi

Sadece beslenme ile ilgili değil, sağlıklı yaşama dair birden fazla ürüne ulaşabilirsiniz. Sağlıklı yaşama dair bildiğiniz en iyi markaların en kaliteli ürünlerine sahip olmak bir tık uzağınızda artık.

sıvı sabun

Wefood %100 Fıstık Ezmesi + Ballı Fıstık Ezmesi

Şeker ilavesiz sade fıstık ezmesi, ve ballı fıstık ezmesi bizim evin favorisi. Kahvaltıda, çay ve kahve yanında istediğiniz şekilde tüketebilirsiniz. Hem tamamen katkısız hem de konsantre lezzete sahip fıstık ezmesi Hovmarket’te indirimde. Sade fıstık ezmesini çoktan yarıya indirmiş bile tatlı kızım:))

fıstık ezmesi

Wefood Şekersiz Ham Ballı Fıstık Ezmesi, doğal fıstık ve bal içeriği ile doğal ve faydalı. Yüzde 95’ini yer fıstığı oluşturuyor.

badem-unu

Türkiye’de üretilen badem unu, cam kavanozda satılıyor. Hem glutensiz hem de vegan az işlenmiş doğal badem unu içeriyor.

fındık unu

Wefood Glutensiz Fındık Unu

Wefood Glutensiz Fındık Unu, tamamen yerli üretim olup Türkiye’nin birinci kalite fındıklarından üretiliyor. Uzun süre tokluk hissi sağlamasının yanı sıra form kazanmanıza da yardımcı olur. Güçlü bir protein kaynağı olma özelliği taşıyor. Tatlı ve tuzlu hamur işlerine, harika bir aroma ve gevreklik veriyor.

fındık unlu kurabiye

Siz de sağlıklı yaşama dair ürünlere ulaşmak ve güvenilir bir siteden alışveriş yapmak isterseniz Hovmarket‘i mutlaka deneyimleyin. Ham kaliteli hem ekonomik, daha ne olsun?

Mutlu bir gün dilerim, sağlıkla kalalım!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz