Dekorasyonda yapay ağacın önemi ve yeri

0

Yapay ağaçlar, hem iç mekanlarda , hem de dış mekanlarda dekorasyon amaçlı kullanılabilir. Herhangi bir bakım istemezler bu en güzel tarafı bence. Dekorasyona renk katan modern ve şık görüntüsüyle de sıkça tercih edilmektedir.

Yapay bitkiler, günümüzde giderek çok daha sık karşımıza çıkıyor. Ev, Ofis, ve dış mekanlarımıza, dekoratif aksesuar olarak renk katıyorlar. Hemen hemen  hiç bakım istemezler. Toprak, su, güneş ışığına ihtiyaç duymadıkları için dilediğiniz yere koyabilirsiniz.

yapay ağaç

Uzun yıllar bozulmadan görünümlerini koruyabilen yapay ağaçlar, tasarımcıları sayesinde gerçeğinden ayırt edilemiyor. Modern aksesuarlar olarak kullanılan dekoratif yapay ağaçlar, bulunduğu ortamın atmosferini değiştirip bambaşka bir hava katıyor.

Eliz Tree markasının ürünlerine Trendyol’da rastladığımda hayran kaldım. Dekoratif ve şık birbirinden güzel yapay ağaçlar arasından çok beğendiğim birini aldım. Aşağıda fotoğrafı yer alan Minyatür Sakura Bonsai Ağacı sizce de çok güzel değil mi?

minyatür sakura bonsai yapay ağaç

Minyatür Sakura Bonsai Ağacı

Bu ağaç yapılırken; gerçek ağaç dalları kurutularak ve en iyi kalitede malzemeler kullanılarak hazırlanan eşsiz bir ürün. Gerçeğinden ayırt edemiyor hiç kimse. Polyester bir saksı içerisinde bulunuyor. Su istemiyor, güneşe, toprağa ihtiyacı da yok. Temizlemesi kolay ve çürüme veya koku problemi de yok. Sadece ara ara tozunu almak yeterli oluyor. Saksıyı ıslak bir bez ile siliyorum dalları sadece az nemli bez kullanarak temizliyorum. Genişliği 64 cm, yüksekliği 50 cm’dir.

 

yapay sakura bonsai ağaç

Ahşap duvar ve kapı süsü, çelenk, duvar süsü, yapay kaktüs çeşitleri de var ürünler arasında. Yapay ağaç ve bitkilerle süslenmiş, duvar tabloları da eşsiz güzellikte.

yeşil polyester saksı

Polyester Saksılar

Kendi üretimleri olan, dayanıklı ve renk seçeneği olan polyester saksılar da bir harika. Tüm iç ve dış mekânlarda uzun yıllar kullanabilecek saksılara bayılacaksınız. Polyesterden üretilen bu saksılar piyasadaki diğer ürünlere göre çok daha sağlam.

İstediğiniz boyut ve renkte, saksıları bulabilirsiniz. Hafif ve sağlam olan saksılar, hem ev hem ofis ve endüstriyel kullanım için uygun.

turuncu saksı eliz tree

Kişiye özel tasarımlar

Eliz Tree, istenilen renk ve boyutta, kişiye özel tasarımlar da hazırlıyor. Firma yetkilileri ile projeleriniz için  iletişime geçmeniz yeterli.

yapay çelenk

Türkiye’de ve dünyada benzeri bulunmayan, özel yapay ağaçları ile çok iddialı Eliz Tree. Dekorasyon ve aksesuar ihtiyacı olan bütün ofis, ev, otel, SPA, alışveriş merkezi ve benzeri daha birçok alanda sergilenebilecek en iyi dekoratif aksesuarlar sizi bekliyor. 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz