Doğal Taş Baskı Özel Zeytinyağı

0
halil esen zeytincilik

Adını topraklarında yetiştirdiği lezzetli ve doğal zeytinlerden alan  Zeytinli’de başlayan bir hikaye bu. Hem harika iklimi hem de konumu ve toprak yapısı nedeniyle en kaliteli zeytinler burada yetişiyor. Halil Esen firması da bu güzel coğrafyada zeytin ve zeytinyağı ile birlikte bir çok ürün çıkarıyor ortaya.

Halil Esen Zeytincilik, doğallığı, bizlere en yüksek kalitede sunmayı görev edinmiş. İsmini yüksek kalitede üretilen organik ve doğal zeytin ve zeytinyağlarından almış olan Zeytinli’de geleneksel yöntemlerle üretim yapıyorlar.

Tamamen organik şartlarda ve anne şefkatiyle büyütülen, zeytin ağaçlarının zeytinlerini ve zeytinyağlarını kendi üretim tesislerinde hazırlayarak bizlere sunuyorlar.

özel hasat zeytinyağı

Özel hasat, naturel sızma zeytinyağı o kadar lezzetli ki; kokusu o kadar muhteşem ki; tattığınızda daha önce yediğiniz tüm zeytinyağlarını unutabilirsiniz. Hem de harika ödüller almış bir zeytinyağı ile tanışacaksınız. Soğuk sıkım olarak üretilmiş, 0,5 asit oranı ile harika bir deneyim. Yüksek polifenol içerdiğinden dolayı ayrıca tercih sebebi olabilir.

 

gemlik tipi sofralık siyah zeytin

Ben kahvaltı sofrasına siyah zeytinsiz oturamam diyenler burada mı? Cevabınız evet ise Sofralık Gemlik tipi siyah zeytini çok seveceksiniz.

zeytin

Çizik zeytinin de lezzeti ve aroması müthiş. Kahvaltı masasına geldiği gibi çocuklar hemen tükettiler. Sağlıklı ve katkısız olduğunu bildiğim için gönül rahatlığı ile tekrar tabakları doldurdum.

halil esen zeytincilik yeşil çizik zeytin

Mükemmel tadı ve saf kokusu ile Edremit’in zeytin bahçelerinin doğallığını evinize getiren, Halil Esen garantisiyle %100 doğal ve organik, Çizik Yeşil Zeytin’den kesinlikle memnun kalacaksınız.

Sofralık Akdeniz Mix Zeytin

akdeniz mix zeytin

Özenle seçilmiş sofralık zeytinlerden, tamamen organik ürünlerden üretilen  ve benim en çok beğendiğim zeytinler arasında Natürel Zeytin Salatası Akdeniz Mix. Siz de kesinlikle denemelisiniz. Vazgeçemeyeceğiniz bir tat ile karşılaşacaksınız. İçinde, sofralık doğranmış çekirdeği çıkarılmış yeşil zeytin, kuru domates, zeytinyağı, ceviz bulunuyor.

Şeker İlavesiz Karadut Reçeli

Bu benim kızımın en sevdiği reçellerden biri, bu nedenle yaklaşık yarısını şimdiden bitirdi bile. Doğal yöntemlerle toplanmış ürünlerden yapılan karadut reçeli, katkı maddesi içermiyor. Üstelik de şeker ilavesiz ve doğal.

Doğal Zeytinyağı Sabunu

Doğal Zeytinyağı Sabunu 

Aslında bir pakette 5 adet zeytinyağlı sabun var ama ben o kadar merak ettim ki içinden birini alıp denedim. Eski sabun kokuları, hamamlar ve çocukken yapılan banyolar geldi aklıma. Zeytinyağı sabunu asırlardır kullanılan cilt ve saç için bir çok faydası kanıtlanmış bir ürün. Saça doğal bir yumuşaklık veren bu sabun aynı zamanda saçınızın parlak bir görünüme sahip olmasına da yardımcı olur. Aynı zamanda saçınızın beslenerek daha sağlıklı ve daha hızlı uzamasında da yardımcı olur.

Siz de Halil Esen Zeytincilik sayfasını mutlaka ziyaret edin ve ürünlerini deneyin. Emin olun vazgeçemeyeceksiniz.

Web sitesinin linkini aşağı bırakıyorum, haydi sizlere iyi alışverişler.300 tl ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz bunu da yazayım istedim unutmadan:)

https://www.halilesen.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz