Cıvıl cıvıl uzun yazlık elbise modelleri

0
kırmızı uzun çiçekli elbise

Hemen hemen tüm kadınlar, yaz geldiğinde genellikle elbise alışverişi yaparlar. Uzun ya da kısa farketmez, rengarenk, tril tril  canlı renklerdeki  elbiseler kadınları alışverişe teşvik eder çünkü…

uzun-sıfır-kol-kadın-elbise

Hem spor hem de klasik ayakkabılar ile kullanılabilecek elbiseler benim favorimdir. Bu gün ki; yazımısın konusu yeni keşfettiğim bir online alışveriş sitesiydi aslında. Konu moda ve elbise olunca beni tutabilene aşk olsun.

kırmızı kadın elbise

Toptan fiyatına çok uygun fiyatlı ürünlerin yer aldığı; Haydigiy.com sitesinden bahsedeceğim sizlere bu gün. Kadın elbiseleri, kulaklıklar, taytlar, jeanler, kadın pijama takımı, dekoratif ürünler aklınıza gelebilecek bir çok ürünü bulmanız mümkün.

yildizli-kadin-pijama-takimi

Kadın pijama takımları hem çok cazip fiyatlı hem de kaliteli. Üstelik renk renk desen desen bir çok çeşit var.

baykuş desenli kadın pijama takımı pembe

Sipariş verirken elbiselerde tam bedenimi verdim, gelen ürünler tam da bedenime göre oldu. Siz de öyle yapın çünkü bedenler tam kalıp.

siyah-dekoratif-saksi

Bu yukarıda resimde yer alan ürünü saksı olarak aldım ama sanırım mumluk olarak kullanacağım. O kadar güzel ve şık ki çiçek dikmek istemedim. Bunun gibi o kadar cici ürünler var ki; fiyatları görünce dayanamayıp bunu da alayım bunu da ekleyeyim sepete diyeceksiniz.

filamingo tasarım kulaklık

Bu filamingo ve kaktüs tasarımlı cici kulaklığı da kızım için aldım. Bu sürprize kızım bayıldı. Çünkü; filamingoları çok seviyor kendisi. Farklı tasarımlardaki, renkli telefon kulaklıkları için mutlaka siteye bakın. Kendiniz ya da sevdikleriniz için illa ki bir kaç tane sepete atacaksınız.

taba rengi kadın kemer

Son olarak kendime elbise ve pantolonlarımla kullanabileceğim taba renkli bir kemer aldım. Kendi adıma harika bir alışveriş oldu. Çünkü; çok az para ödeyip bir sürü şey aldım. Siz de mutlaka bir göz atın derim. Başka bir yazıda daha görüşünceye dek sevgiyle ve sağlıkla kalalım!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz