Siveno  Portakal Yağlı ve Lavanta Yağlı Sıvı Sabun

0
siveno lavanta yağlı sıvı sabun

 

El hijyeni son zamanlarda herkesin gündeminde. Dokunduğumuz her şey ellerimizde kalıntı ve kir bırakıyor. Elleri düzenli yıkamak bu kirlerden ve kalıntılardan arındırıyor. Peki ellerimizi kirlerden arındırırken aynı zamanda nemlendiren sıvı sabunlar kullanmak ister misiniz?

Siveno ellerinizi derinlemesine temizlerken nem dengesini de korumasını sağlayacak iki sıvı sabun ile karşınızda. Portakal Yağlı Sıvı Sabun ve Lavanta Yağlı Sıvı Sabun.

Siveno, %100 doğal ve sürdürülebilir bir dünya inancı taşıyor. Doğal sabunlarının arasına iki yeni ürün ekledi.  Portakal Yağlı Sıvı Sabun ve Lavanta Yağlı Sıvı Sabun.

Siveno doğal sabunlar; özel üretim tekniği ile serbest kostik içermiyor. Hem cildin yapısını koruyor hem de güvenli bir temizlik sağlıyor.  Çünkü; zeytinyağı ve hint yağının nemlendirici etkisiyle, eller hem temiz hem nemli.  Siveno doğal sabunlar, tamamen doğal içeriği sayesinde hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygundur.

siveno lavanta yağlı sıvı sabun

Doğallığın ve sağlığın önemini bilen Siveno, ürün portföyüne yeni eklediği bu iki sabunun hem cilt florasıyla uyumlu içerikleri hem de çiçek bahçesinde hissettirecek mis gibi kokularıyla büyük beğeni topluyor.

Portakalın tazeleyici, lavantanın rahatlatıcı gücünü keşfedin!

Siveno Portakal Yağlı Sıvı Sabun ve Lavanta Yağlı Sıvı Sabun, bitkisel içeriklerin muhteşem kombinasyonuyla ellerinizi derinlemesine temizliyor. Zeytinyağı ve hint yağı cildin nemi tutmasını sağlar. Böylece; cildin doğal yapısını korur ve temizlerken bakım yapar.
Ellerinizi kurutmadan temizleyen ve tüm ailenin kullanımına uygun olan Siveno doğal sabunlar, dilerseniz portakal yağı ile tazeleyici, dilerseniz de lavanta yağı ile rahatlatıcı etki sunuyor.
Bioarge Laboratuvarları’nda üretilen bu özel sabun zararlı kimyasallar ve koku içermiyor.

Farkı doğallığında!

Etiketine bakan herkesin gerçek doğallığı keşfedeceği ve cildin florasıyla %100 uyumlu Siveno ürünlerine seçkin marketlerden ve www.siveno.com ‘dan ulaşılabiliyor.
Üstelik doğada kolayca çözünebilmelerinin yanı sıra insan sağlığı için güvenli gıda ambalajlarında hazırlanan Siveno ürünleri, hayvanlar üzerinde test edilmeden üretildiği gibi hayvansal içerikler de kullanılmayan vegan sertifikasıyla dikkat çekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz