Sevgililer günü hediyeleri hediye sepeti’nde

0
sevgililer günü hediyesi

Yılın en romantik günü olan 14 Şubat Sevgililer Günü geldi çattı. Bu özel günde en güzel hediyeyi alma telaşındayız hepimiz.

Sevgililer günü için en özel ve farklı hediyeyi Hediye Sepeti’nde bulabilirsiniz. Çünkü; en yeni, en popüler hediyeler burada.

Sevgililer günü hediyeleri için o kadar çok alternatif var ki; seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Bu nedenle; sizler için harika hediye seçenekleri hazırladım.

Kadının Olmazsa Olmazları Hediye Kutusu

Aşk sürprizleri sever ve sevgililer günü de sürpriz demektir. Siz de, sevgilinizi mutlu edip şaşırtacak, sürpriz bir kutu hediye edebilirsiniz. Şık karton kutu içinde gelen, Melodi marka  draje  çikolatalara hangi kadın hayır diyebilir ki?

sevgililer günü sürpriz kutu

100ml Rebul green tea kolonyası, 22 sayfa kalpli defter ve defter ile aynı tasarıma sahip bir gözlük kılıfı da var kutunun içinde. Özel beton saksıda bulunan sukulent ise, sizden sevdiklerinize yaşayacak bir hediye olarak kutunun içerisinde yer alıyor. Çünkü; yapay değil canlı bir sukulent.

Eğer daha özel ve farklı bir hediye olsun derseniz, kişiye özel ürünlerden de alabilirsiniz. Fanatik bir sevgiliniz varsa isminin yazılı olduğu takımının renklerinde bir sweatshirt alabilirsiniz. Ben oğlum için koyu Galatasaray taraftarı olduğundan sarı kırmızıyı seçtim. Farklı renk seçeneklerinden de sipariş verebilirsiniz.

Sarı Kırmızı Baskılı İsme Özel Kapşonlu Sweatshirt

Su bazlı pigment boya ile insan sağlığına zarar vermeyen baskı yöntemi kullanılarak istediğiniz yazıyı yazdırabilirsiniz. Siyah, Lacivert, Gri , Bordo ve Füme Rengi alternatifleri de var eğer isterseniz. %100 sağlıklı  ve pamuk  kumaşa sahip kapuşonlu sweatshirt harika bir hediye seçeneği. Özenle hazırlanan kutusunda şık bir paket yapılarak gönderiliyor.

Sarı Kırmızı Baskılı İsme Özel Kapşonlu Sweatshirt

Aşık Kalpler İsim Yazılı 3 Boyutlu Led Lamba

Kişiye özel yazılı led lamba, sevgiliniz için müthiş bir jest olacaktır. Kırılmaz şeffaf malzemenin üzerine lazer kesim ile özel istediğiniz isimleri yazdırabilirsiniz.

Aşık Kalpler İsim Yazılı 3 Boyutlu Led Lamba

Ürünün alt kısmı ahşap ve çok şık bir görüntüye sahip. Dilerseniz gece lambası olarak; dilerseniz dekoratif amaçlı kullanabilirsiniz. Bu led lamba, usb girişi sayesinde masaüstü bilgisayar, laptop ve powerbank ile de çalışıyor.

Sevgililer günü için birbirinden özel ve çeşitli hediye seçenekleri için www.hediyesepeti.com sitesine bakmadan hediye almayın. Kişiye özel, sürpriz dolu çok güzel hediyeler sizleri bekliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz