Avon Anew ile cildinizde kolajen etkisi

0

Avon Anew’a özel Protinol Teknolojisi ile cildinizde kolajen etkisini 2 günde görmeye başlayacaksınız. Dünyadaki tek Protinol teknolojisi patentine sahip Anew cilt bakım ürünlerini bizlerle buluşturan marka ise; Avon.

Dünyadaki tek Protinol teknolojisi patentine sahip Avon, bu formül sayesinde ciltteki kolajen üretimini artırmaya destek olarak, cilde canlı bir görünüm veriyor. Güçlü ve yenilikçi Protinol sayesinde, cildinizdeki kolajen seviyesi artıyor.

 

Avon’a özel Anew Protinol teknolojisi, herkeste doğuştan bulunan ama sonrasında azalan bebek kolajeninin üretimini destekliyor. Protinol içeren kremlerin hızlı sonuç veren özelliği sayesinde cilt bakımında aylarca beklemenize gerek kalmıyor.

Anew Platinum Yenileyici Gece Kremi

Anew platinum yenileyici gece ve gündüz kremi

Bu ürünü  deneyen kadınların% 80’i, boyun çevrelerinin sadece 2 hafta sonra önemli ölçüde daha iyi göründüğünü belirtmiş. Cildinizi sıkılaştırmak, nemlendirmek ve elastikiyet kazandırmak için harika bir gece kremi. Yaşlanmayı geciktirici bir bileşen olan patentli Protinol Teknolojisi ile formüle edilmiştir. 55 ve üstü yaşlar için uygundur.

Sadece 2 günde bile etkisini görebilirsiniz. Lifting etkisi, dünyadaki tek Protinol Teknolojisini sayesinde.

Anew Reversalist Gündüz Kremi

Anew Reversalist Gündüz Kremi ve Anew Reversalist Gece Kremi 

Cildinizde iki günde dolgunlaştırıcı etkiyi görmeye hazır mısınız?

Cildinizi, tazeleyen yaşlanma karşıtı bir nemlendirici olan Anew Reversalist Gündüz Kremi Protinol teknolojisi ile ciltteki kolajen üretimini arttırıp, cildin daha iyi bir görünüm kazanmasına yardım eder. SPF 25 özelliği ile cildinizi, güneşe karşı korur. 30 -45  yaş için ideal bir kremdir.

Anew Ultimate Gündüz Kremi

Anew Ultimate Gece ve Gündüz Kremi

En gelişmiş yaşlanma karşıtı koleksiyonumuzdan olan bu çok satan gündüz kremi cildinizin yüzeyinin yenilenmesini destekler, cildinizdeki kırışıklık görünümünü azaltır ve cildin canlılığını geri kazandırır. Protinol teknolojisi ile aynı zamanda  ciltteki kolajen üretimini arttırıp,  cildin daha iyi bir görünüm kazanamasını sağlar.  Anew Ultimate Gündüz Kremi, SPF25 ile cildinizi güneşin zararlı etkilerinden de korur. 40-55 yaş için uygundur.

Dermatologların ‘cilt bakım mucizesi’ olarak adlandırdığı retinol, cildin yenilenme sürecini desteklerken aynı zamanda kolajen üretimini de artırıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz