Yves Rocher büyülü orman meyveleri serisi

0
büyülü orman meyveleri yves rocher

 Yves Rocher‘nin güzellik ve bakım ürünlerini herkes gibi ben de çok severek kullanıyorum. Bu sene Yves Rocher yılbaşı koleksiyonuna büyülü orman meyveleri serisini kattı. Haydi büyülü orman meyveleri serisine ait iki ürünü hep birlikte inceleyelim .

Büyülü Orman Meyveleri El Kremi Büyülü Bahçede Gece Yarısı- 2020 Yılbaşı Koleksiyonu

Yılbaşı koleksiyonundaki büyülü orman meyveleri serisindeki bu el kremi, hoş kokusu ile elleri nemlendirir ve cilde yumuşaklık verir. İçeriği organik karite yağı, makademya yağı, yaban mersini özsuyu ve frenk üzümü özsuyundan oluşuyor. Hızlıca emiliyor ve  hafif dokusu ile pratik bir kullanım sunuyor, yağlı bir his bırakmadan elleri nemlendirir.
%92 doğal bir içeriğe sahip, paraben ve mineral yağ içermez.

Büyülü Orman Meyveleri Duş Jeli

Yılbaşı koleksiyonundaki bu duş jeli, orman meyvelerinin büyülü kokusu eşliğinde keyifli bir duş sunar. İçeriği şu şekilde; mavi kantaron öz suyu, yaban mersini öz suyu ve frenk üzümü öz suyu.  Bu bitkisel temizleyici ajanlarla cildi zarar vermeden derinlemesine temizliyor. Cildin nem dengesinin korunmasına yardımcı olur. Ciltte hoş bir koku bırakır.%92 doğal içeriğe sahip, paraben ve mineral yağ içermez.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz