Terlik panduf sandalet Solmazlar Ayakkabı’da

0
penguenli pembe ev terliği

Terlik markalarının outlet mağazası olan, Solmazlar Terlik; ev ayakkabısı, panduf, plaj terliği, parmak arası terlikler, sandaletler, en son moda terlikler  ve deniz ayakkabısı alanında Türkiye’nin en güvenilir mağazaları arasında yer alıyor.

Malum pandemi nedeni ile dışarı çıkıp alışveriş yapamadığım için; bu siteyi bulunca kaçırmadım elbette. Bir çok  markanın, çeşitli ürünlerini bir arada bulduğum için de çok sevindim.

solmazlar ayakkabi pembe penguenli ev terliği

Bu ilk seçtiğim ürün oldu. Happy new year yazısı ve penguen deseni var üzerinde. Her ne kadar yeni yıl geçse bile ben yılbaşı temalı ürünleri çok seviyorum. Hem yumuşacık hem de çok cici bir seçim oldu bu bence.

yıldızlı çocuk ev terliği

Bu yıldızlı pembiş terlik ise kızım için. Beyaz ve gri yıldızlar pembe ile harika uyum sağlamış. Bu ürünün ise markası Gezer.

bebe-mavisi-kurdeleli-ev-terligi

Özellikle bu terlik favorim oldu diyebilirim kalın ve yumuşak tabanı ve şık tasarımını çok sevdim. Üstelik oldukça da rahat bir ev terliği.

erkek ev terliği

UCC markasına ait lacivert erkek terliği ise eşim için. Bu modele ait siyah ve kırmızı renkleri de bulunuyor. Hatta bu modelden kadınlar için de var.

günlük-ortapedik-ev-terliği

Bu terlik ise yaz kış evde kısa kollu dolaşan, oğlum için. Hem günlük kullanıma uygun hem de ortapedik. Malum evde tüylü terlik tercih etmediği için oğluma da bu terlikleri aldım.

günlük ortapedik kadın terliği

Bu terlik de ayakkabılık da onu giyecek misafiri bekliyor. Misafir terliği olarak aldım. Siyah rengi de vardı fakat bu rengi daha çok beğendim ben.

Solmazlar Ayakkabı’da 50 tl ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava. İsterseniz whatsup ile de sipariş verebilirsiniz. Üstelik kredi kartlarınız ile taksitli olarak da alışveriş yapabilirsiniz.

Başka bir yazıda daha görüşünceye dek sevgiyle kalalım!

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz