Taze bahçeden kapınıza doğal ürünler gelsin

0
taze sebze

 

Türkiye’nin neresinde olursanız olun, tek tıkla tazecik, lezzetli ve mis kokulu sebze ve meyvelerin geldiğini düşünsenize, en sağlıklı lezzetler size sadece bir tık uzakta. Nasıl mı?

kabak

tazebahceden.com sitesine girip istediğiniz sebze ve meyveyi, sipariş ediyorsunuz, bahçeden toplanan dalından yeni kopmuş ürünler kargo ile kapınıza kadar geliyor.

domates

Yıl boyunca bu sebze ve meyveler üretilirken; hormon değil tamamen doğal olan bombus arıları kullanılıyor. Arılar, gün boyunca doğal döllenmeye ihtiyaç duyan çiçekleri ziyaret ediyor ve  tozlanmayı sağlıyorlar. Daha önceki yıllarda üreticilerin maliyetli ve sağlıksız işçilikle yaptıkları bu uygulamayı bombus arıları doğal yollardan otomatik olarak yapıyor.

bombus arı

Size de afiyetle tüketmek kalıyor. Sitede taze meyveler, taze sebzeler, taze yeşillikler, avokado yer alıyor. İsterseniz sevdiklerinize de aşağıdaki gibi sağlık paketi seçip gönderebiliyorsunuz.

sebze hediye paket

Türkiye’nin her noktasına 75 TL ve üzeri tüm siparişlerde kargo bedava!
Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri verilen siparişleriniz aynı gün, Perşembe günü Antalya’ya yakın illere, Cuma günü gelen siparişlerinizi ise Cumartesi gününe kargoya teslim ediyorlar.

Hemen aşağıdaki linki tıklayın siparişinizi oluşturun.

https://www.tazebahceden.com/

0 (532) 062 99 07

[email protected]

Sağlıklı günler dilerim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz