KS Games oyuncakları çocuklara en güzel hediye

0
cup cake ks games oyun

İlk olarak 1989 yılında aile şirketi olarak kurulan KS Gameso firması; puzzle, oyun aletleri, oyuncak ve kutu oyunları üretimi yapıyor. Özellikle de puzzle imalatı olarak ciddi anlamda başarılılar.  KS Games 350 den fazla modelde tamamen yerli sermaye olarak 4000 parçaya kadar puzzle üretiyor. AB standartlarındaki puzzle seçenekleri mükemmel.

Puzzle oyuncaklar

princess-puzzle

 Oyun ve oyuncak sektöründe öncü, hizmetinde örnek ve müşterinin ilk tercih ettiği üretici firma olarak edindiği başarıyı kalıcı kılmak için çok çalışıyor Ks Games . Daima yeni, kaliteli ve güvenilir bir firma olarak herkese istediği ürünü en iyi şekilde, en iyi şartlarda ve en kısa zamanda sağlamak ise firma çalışanlarının başarısı.

puzzle-500-parca

 KS Games her geçen gün bir yeniliğin ortaya çıktığı oyun ve oyuncak sektöründe gelişmeyi ve büyümeyi kendine hedef edinen tecrübeli kadrosu ve istikrarlı büyüme stratejisiyle ilerlemeye devam etmektedir. Kayıtsız şartsız kalite ilkesiyle KS Games kaliteyi her zaman kendine bir görev edinmiştir. Bu görev bilinciyle KS Games gelecek yıllarda daha büyük, daha kaliteli, daha çeşitli ve daha iyi bir firma olma için çalışmaktadır. KS Games bu görevi yerine getirirken çevreye duyarlılık ilkesinden bir an olsun taviz vermemekte, tüm üretim prosedürlerini bu doğrultuda düzenlemekte ve gerekli tüm sertifikalarla bu ilkesini garanti altına almaktadır.

let me guess

Kızım ve oğlum pandemi nedeni ile malum online ders çalışıyorlar. Sosyalleşmek, arkadaşları ile görüşmek, gezmek mümkün olmadığı için evde ders sonrası sıkılmasınlar diye ben de KS Games oyuncaklarından favori iki oyun aldım.

Let Me Guess oyunu

let me guess oyun

Birlikte oynarken keyifli vakit geçirdikleri için sıkılmıyorlar, aynı zamanda eğleniyorlar. Harika bir zeka oyunu bu oyun. Oyunun adı Let Me Guess
Çok eğlenceli tahmin oyunlarından biri olan Let Me Guess’in amacı; akıllıca sorular sorup karşınızdaki rakibinizin tuttuğu gizli karakteri bulmak. Tabii ki de o sizinkini tahmin etmeden önce yapmanız gerek bunu.

cup cake oyun

Cup Cake Oyunu

Ks Games Cupcake Kek Bulma Oyunu 45 Parça dan oluşan bir kutu oyunu.

Nasıl Oynanır? derseniz anlatayım hemen siizlere. Bütün kekler karıştırılır ve resimdeki şekilde oyun matının üzerine dağıtılır. Üç adet renkli zarda keklerin yanına bırakılır. her bir kek 6 rengin kombinasyonlarından oluşmaktadır.

Her bir zarın yüzeyinde bu 6 renk bulunur oyunun amacı zarları attıktan sonra oluşan renk kombinasyonuna uyan kekleri hızlıca bulmaktır. Oyun puan sistemi kekleri toplama ya da eksiltme şeklinde üç farklı şekilde  oynanabilir. Bu tamamen size kalmış.

Kutunun içinde, 1 oyun matı 3 renk zar 41 kek 1 oyun kılavuzu bulunuyor.

cup cake ks games oyun

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz