Daniel Wellington’dan yeni yıl kampanyası

1

Yeni yıla sayılı günler kala bir çok marka harika indirimler ile ürünlerine dikkat çekmeyi başarıyor. Bunlardan biri de Daniel Wellington. Eğer hala yeni yıl hediyelerinizi almadıysanız iki ürün ve üzeri alışverişlerinizde %20 indirimin sahibi olabilirsiniz. Hem şık saatleri, hem de aksesuarları özel bir yeni yıl hediyesi olabilir.

Hemen sizler için çok severek kullandığım Daniel Wellington markasına ait saat, bileklik ve yüzükleri paylaşmak istiyorum. En azından hediye alırken fikir edinmenize yardımcı olacağını düşünüyorum.

Yukarıdaki fotoğrafta iconic link modeli rose gold renginde bir saat görüyorsunuz. Muhteşem bir hediye seçeneği olabilir. Dilerseniz aksesuarda alabilirsiniz.  Bileklik ya da bir yüzüğe ne dersiniz? Özel tasarım Classic Ring, kombininize harika bir son dokunuş olacak. Stilinize şıklık katacak zarif, kibar ve hafif bir yüzük. Daniel Wellington yüzükleri canlı gümüş renkte veya rose gold kaplamalı olarak iki seçenek sunuyor.

Siyah iç kadranıyla rose gold bir Petite Melrose modeli de iyi bir alternatif olabilir hediye olarak. Şık zarif ve ince bir gold bileklik ile çok da uyumlu görünecektir.

Ya da silver beyaz kadranlı bir model. Tercih tamamen size kalmış. Seçenek o kadar fazla ve hepsi birbirinden şık modeller. Seçim yapmak inanın zor ama %20 Daniel Wellington indirimine ek olarak bir de %15 ilknur15 kodu ile alışveriş yapmak çok kolay. Üstelik kargo bedava ve özel hediye paketiyle gelecek kapınıza..

Bence hemen siteye ışınlanıp hediyenizi seçin! Unutmayın, 13 gün kaldı yeni yıla…

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz