Citoles Film Tablet Nedir

1
doktor

Merhabalar diyerek bugün size önemli bir ürün hakkında bilgiler verelim. Bugünkü konumuz citoles isimli ilaç hakkında olacaktır. Bu ilaç psikolojik hastalıklarda kullanılmaktadır. 5 mg,10 mg, 20 mg olmak üzere üç ayrı formu bulunmaktadır. Birçok kişi bu tableti depresyon ilacı olarak da tanımlamaktadır, yanlış bir tabir de değildir. Abdi İbrahim İlaç Sanayi ve Ticaret A.ş tarafından İstanbul’da üretimi yapılmaktadır.

Kutusunun rengi sakinleştirici renklerden seçilerek daha hasta kullanmadan etkisini görmesi düşünülmüştür. Kutu rengi beyaz, mavi ve açık mordan oluşmaktadır. Etkili bir ürün olduğunu altını çizelim. Bu hapla ilgili bilgileri www.kombinkadin.com sitesinden alarak hazırladık. Bu siteyi de ziyaret edip birçok bilgi elde edebilirsiniz.

Citoles Film Tablet Nedir, Neye İyi Gelir?

Depresyon,kaygı, sosyal anksiyete (kaygı),obsesif-kompulsif(saplantı-zorlantı),agorafobisiz panik bozukluğu için kullanılan etkili bir haptır. Bu sorunlar için kullanıldığında hızlı bir şekilde cevap vermektedir. İlaç grubu da anti depresan olarak geçmektedir. Hastalığın ciddiyetine göre dozları artırılmaktadır. Yan etkileri için endişe endenler damla formunu da tercih edebilir. Damla formunun yan etki ihtimali daha düşüktür. Bu hapın etkin maddesi essitalopramdır. (oksalat olarak) Kullanımı durumunda kişiye mutluluk verir ve sıkıntılarını unutturur bu şekilde hızlı tedavi eder. Sınav kaygısı, ilk görüşmede heyecanlanma, topluluk önünde heyecanlanma gibi durumlarda da kullanılabilir. Kişi duygusal durumunu iyi hale getirdiği için hayata adapte sürecine de katkıda bulunur. Birçok doktorun sıklıkla reçete ettiği bir tablettir.

Citoles Hap Kullanma Talimatı

Kullanım şekli doğru olmalıdır. Doğru şekilde yapılmadığında ortaya sorunlar çıkabilmektedir. Ayrıca dozları da son derece önemlidir yoksa yan etki görme durumunuz çok daha fazla olmaktadır.

-İlacın içeriğindeki maddelere karşı alerjisi olanlarda bu ilaç kullanılmamalıdır.

-İlacı çiğnemeden 1 gün içerisinde 20 mg’ı geçmemek kaydıyla kullanılabilir. Kullanım konusundaki detaylara bu linkten ulaşabilirsiniz. https://kombinkadin.com/citoles-5-mg-10-mg-20-mg-nicin-kullanilir-faydalari-yan-etkileri/

Citoles Yan Etkileri

Çeşitli yan etkiler ortaya çıkabilir. Bu yan etkiler görüldüğünde hemen bir sağlık kuruluşuna gidip muayene olun. İşte ortaya çıkabilecek etkiler;

-Garip rüyalar görme

-Vücutta halsizlik ortaya çıkması

-Cinsel işlevlerde değişim

-Ağızda kuruma

-Midenin ara ara bulanması

-Ödem görülmesi

-Terlemenin ortaya çıkması

-Kulakta çınlamanın ortaya çıkması

-Kilo verme

-Sersemlik

Citoles Fiyat

10 mg 28 tabletin güncel fiyatı 21.10 TL’den eczanelerde satılmaktadır. 10 mg 56 tablet ise daha ekonomik olacaktır o da 41 TL’den satılmaktadır. İlacın fiyatlarına zaman zaman zam gelmektedir. Reçetesiz olarak satılmayan ilaçlardandır. Bunun yanında aile hekimleri bu ilacı reçete edemez.

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz