Okula tertemiz bir dönüş

0

 

Yapılacaklar listesinin kırtasiye alışverişinden ev ve giysi temizliğine kadar pek çok işle dolduğu okula dönüş dönemi Unilever ev ve çamaşır bakım ürünleriyle kolaylaşıyor.

Okula tertemiz dönüş imkanı sunan OMO, Yumoş, Rinso, Domestos ve Cif, aynı zamanda bu kampanya kapsamında çocukların okul ihtiyaçlarının karşılanması için İhtiyaç Haritası’na destek oluyor.

Yaz aylarının sona ermesiyle tatil heyecanı evlerde yerini yepyeni bir telaşa bırakıyor. Yılın ilk ders zilinin çalacağı Eylül ayı itibariyle evlerde okullar açılmadan önce yapılan hazırlıklar hız kazanıyor. Çocukların heyecanla beklediği kırtasiye alışverişini ev temizliği, okul döneminde giyilecek giysilerin yıkanması gibi çok sayıda iş izliyor. Unilever ev ve çamaşır bakım ürünleri okula tertemiz bir dönüş yapmayı her zamanki gibi kolaylaştırıyor. Üstelik Eylül ayı boyunca devam eden kampanya kapsamında daha fazla çocuğun okul ihtiyaçları karşılansın diye OMO, Yumoş, Rinso, Domestos ve Cif İhtiyaç Haritası’na destek sağlıyor.

Yeni ekonomik, yumuşak ve çevre dostu ambalajlarıyla OMO Sıvı Active güçlü formülüyle çamaşırları derinlemesine temizlerken Yumoş Extra çamaşırların yumuşacık olmasını sağlıyor. Rinso Sıvı Bakım Serisi ise çamaşırların ilk günkü gibi kalması için geliştirilen formülüyle yıpratmadan temizlik sağlıyor. Domestos yeni ürünü Pembe Güç çamaşır suyu ile kullanıma uygun tüm yüzeylerde evlere maksimum hijyen getirirken kir ve bakteri oluşumunu da üç kata kadar daha uzun süre engelliyor. Domestos 5’li Manolya Ferahlığı Tuvalet Bloğu da tuvaletleri her sifonda temizliyor, kireci önleyerek gerçek hijyen sağlıyor. Cif Krem Max Power 3 Etkili Mavi Yeşil Meşe Esintisi çamaşır suyu katkısıyla mutfak ve banyolarda daha hızlı ve derinlemesine temizlik sağlarken Cif Power & Shine Banyo Spreyi de su ve kir tutmayan teknolojisiyle su izi ve kireç lekesi gibi inatçı lekelerin oluşumunun önüne geçiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz