Clinique Arındırıcı Do-Over Peeling

0
Arındırıcı Do-Over Peeling

Her geçen gün cildinizin doğal hücre yenilenme sürecinin yavaşladığını biliyor muydunuz? Cildin doğal hücre yenileme süreci ortalama 28 gün sürer. Zamanla bu süreç yavaşlar ve ciltte mat, pürüzlü, eşit olmayan bir cilt görünümüne neden olabilir. Bu sürecin sorunsuz bir şekilde devamlılığını sağlamak, cildin daha sağlıklı bir epidermise sahip olmasını sağlar. Clinique Arındırıcı Do-Over Peeling ile cildin ihtiyaç duyduğu yenilenmeyi sağlayabilir, bu süreci hızlandırarak cildinize taze bir başlangıç yapabilir ve donuk bir cilt görünümünü silip atabilirsiniz!

 

Tek bir kullanımda milyonlarca yeni hücre üretimine destek sağlayan yeni Arındırıcı Do-Over Peeling ile şimdi tanışın! Bu etkili ve hassas ciltlere uygun formüle sahip peel, cildinizi yeniden yapılandırırken pürüzsüzleştiriyor. Gece rutini için tasarlanan formülü cildin parlaklığını artırırken, gözenekleri açarak ve arındırarak cildi yeniliyor.  Haftada 2-3 gün kullanımı tavsiye edilen Arındırcı Do-Over Peeling, parlak, pürüzsüz genç ve yumuşak bir cilt vadediyor.

 

Clinique her zaman düzenli olarak uygulanan, nazik yapıya sahip fiziksel peeling uygulamasının sağlıklı bir cildin sırrı olduğunu biliyordu, bu nedenle Clarifying Arındırıcı Losyon Toniğin fark yaratan formülünü inşa etti. Şimdi Clinique Clarifying Do-Over Peel, güçlü etkili, içeriğinde mikro dozlu asitler bulunan hassas formülü ile cilt için güvenli bileşenleri bir araya getiriyor ve uykuda bile yeniden yapılandırılmış kusursuz bir cilt deneyimi sunuyor.

Geceleri, haftada 2-3 kez, 3 Adımlı Cilt Bakım Sisteminizin bir parçası olarak yüzünüzü temizledikten sonra (Ürünün kullanıldığı günler Arındırıcı Losyon Tonik yerine) kullanın. Bir pamuğa veya pede bir damla sıvı peeling dökün ve Clarifying Do-Over Peel’i göz çevresinden ve dudaklardan kaçınarak yüzünüze nazikçe uygulayın. Serum ve gece nemlendiricinizle rutininizi tamamlayın. Cildin en hızlı hücre yenilenmesi geceleri olduğu için akşam yatmadan önce kullanmanızı öneririz. Kullanırken gün boyunca SPF15 veya daha yüksek bir güneş koruyucu uyguladığınızdan ve direkt olarak güneşe maruz kalmadığınızdan emin olun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz