Yılbaşı gecesine özel saç modelleri

0
yılbaşı saç modelleri

 

2022’ye güzel bir ‘Merhaba’ ile başlamak için yılbaşı gecesi çok iyi bir fırsat! Kusursuz görünmek istediğiniz ve bolca eğleneceğiniz bu gece için hazırlıklarınızı tamamladınız mı? Dünyaca ünlü kişisel bakım markası Remington, Keratin Protect Serisi ile yapılacak saç modellerini yılbaşı gecesine damga vurmak isteyen kadınlar ile paylaşıyor.

Yeni yıla sayılı günler kala şehrin değişen atmosferi yılbaşı planlarını biraz daha öne çıkartmaya başladı. Şimdiden ne giyeceğiniz konusunda ufak fikirler canlanmaya başlamış olabilir. Peki, yılbaşı akşamında kıyafetinize uyum sağlayacak pratik ve şık saç modeliniz ile kusursuz görünmek istemez misiniz? Profesyonel tasarımların evde kolayca yaratılmasını sağlayan Remington, Keratin Protect Serisi ile yılbaşı akşamında ‘Ben buradayım’ diyen saç modellerini sizlerle paylaşıyor.

dalgalı saç modeli

Havalı bir görünüm için: Doğal Dalgalar

Kendiliğinden dalgalı görünen saçlar her zaman en çok tercih edilen saç modellerinden birisidir. Bu hoş görüntüyü elde etmeniz ise oldukça kolay. Saç maşası ile kuru saçınıza şekil vermeyi deneyin. Ancak bu işlem sırasında maşayı saçınızda çok bekletmeyin. Doğal, gösterişli ve hacimli dalgalar için Remington Keratin Protect Saç Maşası’nı denemeyi unutmayın. Saçınız şekil aldıktan sonra tüm gece hiç bozulmadan kalması için spreylerden yararlanabilirsiniz.

Remington Keratin Protect Saç Maşası

Hem iddialı hem zahmetsiz: At Kuyruğu

İster sıkı ve tepede ister ensede ve oldukça rahat… Yılbaşı gecesi için saç modeli arıyorsanız, evden çıktıktan sonra iki kez düşünmenizi gerektirmeyecek bir model olması önemli. Şaşırtıcı derecede az zamanda yapılabilen bu saç modeli, dans sırasında veya aperatiflerle mücadele ederken zahmetsizce güzel görünmenizi sağlayacak.

Keratin Protect Akıllı Saç Düzleştirici

Geliştirilmiş seramik plakaları ile daha pürüzsüz ve parlak saçlara ulaşmanızı sağlayan Keratin Protect Akıllı Saç Düzleştirici, 150 dereceden 230 dereceye kadar olan 5 farklı ısı ayarı, 15 saniye gibi kısa bir sürede hızlı ısınma özelliği ve saçın nem oranını saniyede 8 kez ölçen patentli akıllı ısı koruma sensörü ile hem iddialı hem de zahmetsiz olan at kuyruğuna kolaylıkla ulaşmanızı sağlayacak.

Partilerin vazgeçilmezi: Topuz

Hem kullanımı hem de yapımı kolay olan topuz saç modelleri yılbaşı partilerinin de yıldızı! Topuz şekilde toplanmış saçlarınız ile hem romantik kıyafetleriniz hem de daha spor kombinleriniz ile uyum sağlayabilirsiniz. Saçlarınızı Keratin Protect Saç Kurutma Makinesi ile kuruttuktan sonra ister ensede isterseniz de tepede kıvırıp toplamanız yeterli.

 

Siz de Remington Keratin Protect Serisi ile yılbaşı akşamında rüya gibi görünmenizi sağlayacak bir saç modeline sahip olabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz