Laldekoratif ürünleri ile evinizin havasını değiştirin

0
unicorn at biblosu

Ev dekorasyonunda yapacağınız, küçük fakat etkili değişiklikler ile evinizin havası birden bire değişir. Çok ekonomik dekoratif ürünler ile bambaşka bir atmosfere sahip olur bulunduğunuz ortamlar. Siz de, küçük, hoş değişiklikleri seviyorsanız bu yazımız tam da size göre.

yaprak tabaklı mumluk

Dekorasyona katkı sağlayacak mumlar, biblolar, duvar dekorasyon ürünleri yazımızın kahramanlarından sadece bazıları.

tavus kuşu resimli el boyama tepsi

Sunum ürünleri, tepsiler, peçetelikler de mutfakların kahramanları. Sunumlarınıza şıklık katacak dekoratif  ürünler sizi bekliyor laldekoratif’te.

ahşap peçetelik

Aydınlatma ürünleri, dekorasyon için vazgeçilmez detaylardır. Mumlar, abajurlar, şamdanlar evinizin tüm temasını değiştirecektir.

abajur

Bu abajur çok şık ve zarif değil mi? Döküm metal ve cam üfleme sanatı ile ortaya çıkmış. Boyutları 16 x 50 cm.

ayaklı sunum sehpası beyaz

Misafirlerinizi ağırlarken şıklığı ile göz kamaştıracak bir sunum sehpası. Tüm detayları ile el işçiliği olduğunu ortaya seriyor.

el yapımı tablo

Duvar objeleri ile duvarlarınızın dekorasyonuna katkı sağlayabilirsiniz. Evinizin tasarımı için kullanmak istediğiniz ürünleri iyi seçerseniz harika etkiler yaratabilirsiniz. Doğru ev dekorasyonu ve aksesuarlar ile evinize şıklık katabilirsiniz.

ahşap hediyelik kutu

Çok  özel bir tasarım Osmanlı motiflerinden oluşan bir kutu. Hem dekoratif hem de kullanışlı bir ürün. İçine takı, çikolata ya da ,istediğiniz her şeyi koyabilirsiniz. Eskitme tekniği ve püsküllü nazar boncuğu detayı da müthiş.

Şık tasarımlı, dekoratif ürünleri seviyorsanız bu ürünlere de bayılacaksınız. Kendi tasarımları ile yaşam alanlarını güzelleştirmeyi hedef edinen laldekoratif muhteşem ürünler ortaya çıkarıyor. Dekoratif ve hediyelik ürünlerde özgünlük ve estetik için mutlaka inceleyiniz sayfalarını. Sizin için site adresini ve instagram sayfa adreslerini bırakıyorum aşağıya…

https://laldekoratif.com

https://www.instagram.com/laldekoratif

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz