Beyaz bot ve çanta kombinleri

0
beyaz_bot_canta

Hemen hemen herkesi kış geldiğinde ya siyah ya da kahve tonlarında bot ya da çizme tercih eder. Sıradanlığı bir kenara bırakıp hem gece hem de gündüz kullanabileceğiniz şık bir beyaz bot edinmenizi tavsiye ederim. Elbise, jean, etek her kıyafete oldukça yakışan beyaz bot kombinleri bu gün ki; yazımızın konusu.

Beyaz botlar

Kombin yaparken, oldukça şık bir stil sunan beyaz botlar ile isterseniz spor isterseniz klasik kombinler yapabilirsiniz. Beyaz bot kombinleri, şık ve zarif bir görünüm vermesinin yanında size cool bir hava da katacaktır.

beyaz bot kombinleri

Bir kot, bir bluz ve altına beyaz bir bot giyerek müthiş bir sokak stili kombini yakalayabilirsiniz. Ya da diz üstü ekose bir etek, şık bir bluz ve altına beyaz hoş bir bot giyip kombininizi tamamlayabilirsiniz.

beyaz bot kombinleri

Kırmızı bir kazak, altına jean etek, ya da durun durun jean bir elbise ile de harika olmaz mı? Beyaz botları her kombine yakıştırıyor olsam bile kesinlikle en çok jean ile kombinlendiğinde hoş geliyor gözüme. Sizce de öyle değil mi?

beyaz bot

İlkbahar ya da sonbaharda çiçekli uçuş uçuş elbiselerin altında bir beyaz botun ne kadar şık durduğunu da söylemeden geçmeyeceğim elbette.

Siz de zevkinize uygun  beyaz bot çeşitleri için www.getchostore.com sitesine bir göz atın derim. Üstelik şimdi seçili ürünlerde sepette %20 indirim sizi bekliyor.

Başka bir yazıda daha görüşünceye dek sevgiyle kalalım!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz