Avon Anew C vitaminli canlandırıcı Serum

0
Vitamin C Canlandırıcı Serum
Vitamin C Canlandırıcı Serum

Canlı görünen bir cilde kim hayır diyebilir. Tabii ki hiç kimse, çünkü biz kadınlar cildimiz ne kadar parlak ve canlı ise kendimizi o kadar güzel hissederiz. Hem parlak, hem canlı ve dinç bir yüze kavuşmak için neler yapmalıyız?

Bu gün ki; yazımızın konusu cildi canlandırmanın yolları olsun o halde. Aslında sağlıklı bir cilt için doğru beslenmek oldukça önemlidir. Cilt için gerekli olan aminoasitler vitaminler ve mineraller ile alınır.

Az su içiyorsanız ve dengeli beslenmiyorsanız cildiniz mat ve kuru görünecektir. Kuruluk ve lekeler oluşumunu engellemek için dengeli beslenme şarttır.

limon

Alkol ve sigara kullanımı da cildin yaşlanmasına katkı sağlayan unsurlar. Sözün kısası, dengeli ve sağlıklı beslenme, bol bol su içerek cildinizi koruyabilirsiniz.

Elbette bunun yanında cildinize destek sağlayacak bakım ürünlerini kullanmayı da ihmal etmemelisiniz. İyi bir nemlendirici kullanmalısınız mutlaka. Cildiniz her gece yatmadan önce iyice temizleyip arındırmalısınız.

Vitamin C Canlandırıcı Serum

Anew C Vitaminli Canlandırıcı Serum

 C Vitaminli bu serumun içeriği, 30 portakalın C vitamini gücüne eş değerdir.  Bu nedenle bu serum ile cildinizin ışıltısını yeniden kazandırabilirsiniz. Bu inanılmaz serum, cildinize anında parlaklık kazandırmak için güçlü bir antioksidan olan konsantre C vitamini içeriyor çünkü.

Canlandırıcı serumu kullandıktan sonra 1 haftada cildiniz daha sağlıklı görünecektir. 2 hafta sonra cildinizin daha pürüzsüz ve canlı göründüğünü görebilirsiniz. 5 hafta sonra ise solgun ciltler yerini daha canlı ve parlak bir cilde bırakacaktır.

 

Anew C Vitaminli Canlandırıcı Serum nasıl kullanılır?

Gündüz ve gece kremlerinizi uygulamadan önce 1-2 damla uygulayın. Göz çevresine uygularken dikkatli olun, göz çevrenize  gelmemesine özen gösterin.
İster tek başına kullanın ister gece kreminizi uygulamadan önce kullanın. Her iki şekilde de düzenli kullanım sonucunda, vaatlerini yerine getirdiğini görebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz