Yeni yıl için dekoratif fikir önerileri

0
yeni yıl dekoratif obje

Yeni yıl için artık hepimiz gün sayıyoruz. Her ne kadar pandemi nedeni ile sosyalleşemeyecek olsak da bu yeni yıl ruhunu yaşamayacağız anlamına gelmiyor, öyle değil mi? Salondaki bir köşeyi süsleyebilir, ya da yeni yıla uygun dekore edebiliriz mesela. Böylece yeni yıl yaklaşırken yılbaşı ruhunu evinizde hissedebilir, hazırlamış olduğunuz dekorasyonun tadını çıkarabilirsiniz.

vazo, kokinaÖrneğin sehpanızın üzerine yukarıdaki gibi bir vazo bulup içine çam dalları ve kokina ile renklendirebilirsiniz.

yılbaşı çiçeği

Ya da size en yakın çiçekçiye çevirin eve dönüş yolunuzu ve uğrayıp kıpkırmızı bir yılbaşı çiçeği alın. Hem canlı bir çiçek ve bu mevsimde çiçekçilerde de bol bol bulabilirsiniz.

kozalak,yeni yıl süsleri

Bir parka uğrayın içinde çam ağaçları olan ve ağaç altına düşmüş olan çam kozalaklarını toplayın. Eve geldiğinizde, keçeden kar şekilleri ya da çam ağacı figürleri oluşturun. çeşitli süsler yapın ve bunları jüt ip yardımı ile evinize asın.

yıldız-sus

Yukarıdaki resimdeki gibi yıldızlar yapın ve bu yıldızları duvarınıza ya da kapılarınıza yapıştırın. İnanın çok seveceksiniz.

yeni yıl ağacı

Evde bir yılbaşı ağacınız yok ise hiç zülmeyin. Dalları kurumuş bir ağaç parçası bulun. Bir saksıya sabitleyin. Sonrası ise tamamen sizde. İster led ışıklar ile, isterseniz yıl başı süsleri ile donatın.

Artık sizin de eviniz yeni yıla hazır.

Sağlıklı ve mutlu yıllar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz