Online alışveriş ve elbise modelleri

0
leopar desenli uzun elbise

Bu pandemi, dönemi tüm yaşantımızı değiştirdiği gibi alışveriş alışkanlıklarımızı da değiştirdi. Elbise ya da kıyafet alışverişi için çarşı pazar, dükkan dükkan gezen kadınlar için alışveriş  artık online alışverişten başka bir şey değil.

Ben de o kadınlar arasındaki yerimi çoktan aldım bile. Bu gün sizlere müthiş indirimleri olan kaliteli ve cici bir çok giyim ürününün yer aldığı Mossta‘dan bahsedeceğim. Kadın ve erkek ve çocuk giyim ürünlerinin yer aldığı sitede; pijamadan, eşofmana, t-shirtden elbiseye, aksesuvardan plaj ürünlerine kadar aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.

Hem yaptığım alışverişin detaylarını hem de beğenip daha sonra almak üzere not ettiğim elbiseleri göstereceğim sizlere. Önce kendi seçtiğim ürünlerden başlayalım dilerseniz.

Biyeli siyah eşofman altı

siyah kadın eşofman

Bu siyah biyeli eşofman altının fiyatı 49,90 tl ve ben hem siyahını hem de taş rengi yani gri renkli olanının aldım.

Biyeli taş (gri) eşofman altı

biyeli gri eşofman altı

Kalıbı, kumaşı, dikişleri gerçekten güzel bir ürün.Elbette siz daha farklı modelleri inceleyip seçimlerinizi ona göre yapabilirsiniz. Rengarenk modeller de var, lacivert, siyah ve gri olanlarda..Tercih sizin..

Leopar desenli elbise

leopar desenli uzun elbise

Elbiseyi alırken tereddüt etsem de tam bedenime uyan bir model olduğu için çok şanslı hissettim kendimi. Boyu, yaka bölümü ve elbisenin kumaşını sevdim. Elbisenin fiyatı 59,90 tl.

Dilerseniz şimdi de beğenip sizlere göstermek istediğim ürünlere bakalım.

Elbiseler

ip-askili-elbise-lila

Bu ip askılı lila elbise şahane değil mi? Modası geçmeyecek tarzda bir elbise bu indirimi kaçırmayın ve alın derim. 2021 yazı için harika bir elbise değil mi?

ip-askili-elbise-mavi

Bu da aynı stil ama rengi farklı. Kumaşı, modeli harika görünüyor.

Bir alana bir bedava ürünler

Haydi hep birlikte bir alana bir bedava olan ürünler neymiş onlara bakalım hem de diğer ürünleri inceleyelim.

kuş nakışlı yırtmaçlı beyaz tshirt
Bu kuş nakışlı yanları yırtmaçlı beyaz t-shirt bir alana bir bedava kategorisinden. Bir t-shirt daha seçin iki t-shirt parasına sadece biri için ödeme yapın. Sizce de harika değil mi?pileli tüllü pembe etekBu tüllü ve pileli pudra pembesi etek şahane bir parça. Dilerseniz klasik dilerseniz spor kombinleyebilirsiniz.
beli lastikli lila trençkot
Havaların soğumaya başladığı akşamlar ve sonbaharın rüzgarlarından korunmanızı sağlayabilecek cıvıl cıvıl bir trençkot bu. Lila rengin yanı sıra farklı renklerini de bulabilirsiniz.
Erkek giyim, pijama, eşofman, aksesuvar ve daha bir çok ürünü https://www.mossta.com sitesinden bulabilirsiniz.
Başka bir yazıda daha görüşmek dileğiyle

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz