Ayakkabı Efendisi alışveriş deneyimim

1

 

Farklı yaşam tarzlarına uygun, özgün tasarıma sahip, kaliteli  ve şık ürünleri  ile öne çıkan bir ayakkabı markası Ayakkabı Efendisi firması.Doğal malzemeler kullanılarak konforlu ve kaliteli ayakkabılar sunan markanın iki farklı modelini aldım.Geniş bir koleksiyona sahip firmanın her kitleye hitap eden bir çok modeli mevcut. En önemlisi ise  tasarım ve üretimlerinin tamamı Türkiye’de yapılıyor.

Sezon trendlerini özgün tasarımlarla buluşturarak, cazip fiyatlarla  müşterilerine sunan firmadan neler almışım hep birlikte bakalım. Yukarıdaki kombinimde kullandığım vizon renkli süet  botlar hem rahat hem de çok şık bir model.

 

Topuk boyu 8 cm olan harika bir kışlık bot. Oldukça rahat ve içi astarlı. Fiyatı ise 129,90 tl

Aldığım bir diğer model ise beyaz bir bot. Uzun zamandır almak istediğim bir üründü bu. Hem jean hem de etek ve elbiseler ile rahatça kombinleyebilirim.

Yan kısımlarındaki fermuarı ucundaki halka detay yardımıyla çekiliyor. Aslında o halka çok şık duruyor ama fermuar biraz zor çekiliyor. Genel anlamda yumuşak bir malzeme ile üretilmiş ve çok da rahat. Bunun da topuk boyu 8 cm, iç kısmı astarlı ve yumuşacık. Fiyatı ise 139,90 tl.

Siz de firmanın internet sitemizden alışveriş yapabilir birbirinden şık ayakkabıların sahibi olabilirsiniz. Üstelik alışveriş yapmak için üye olmanıza da gerek yok. Siparişleriniz Kapıda Nakit, Kapıda Kredi Kartı, Banka Havalesi ve Kredi Kartı ile alınabiliyor.

Ödeme yapıldıktan sonra en geç üç gün içinde ürünler kargoya veriliyor. Aldığınız üründen memmun kalmamanız durumunda kullanmadan 14 gün içinde değiştirebiliyorsunuz.
Ürünlerin kullanılmamış ve orjinal kutularına zarar gelmemiş olması gerekiyor tabii.

Size de sitenin adresini buraya bırakmak istiyorum zira modeller çok çabuk tükenebiliyor.

www.ayakkabiefendisi.com sitesine girin ve zevkinize uygun birbirinden güzel ürünlere siz de sahip olun. Hatta yeni yıl için sevdiklerinize hediye olarak da düşünebilirsiniz.

Başka bir yazıda daha görüşünceye dek sevgiyle kalalım!

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz