Hunca Memories Diamond Parfüm

1

Memories Diamond EDT  parfüm Huncalife parfümlerinden biri. Kırmızı meyve ve çiçeksi notalarının cezbedici oryantal birlikteliği ile heyecanı teninizde yaşayacağınız hoş bir koku. Tutkulu ve çekici kokuları seviyorsanız beğeneceğiniz bir koku.

Üst notalarında, kırmızı meyveler varken, orta notalarında hoş bir çiçek karması yer alıyor. Alt notalarında ise muhteşem sandal ağacının ve paçulinin izlerini bulmak mümkün.

Parfümünüzün kalıcı olması için özellikle duş sonrasında temiz ve kuru cildinize sıkın. Eklem yerlerinin arka kısımları ve nabız bölgeleri parfümlerin en kalıcı olacağı yerlerdir.

Peki bu parfümün içeriğinde ve başka parfümlerin yapımında da kullanılan paçuli bitkisi nedir bilen var mı?  Ben sizin için araştırdım; Paçuli , genellikle Çin, Endonezya, Hindistan, Malezya, Tayland, Tayvan ve Vietnam civarlarında yetişen bir bitkidir. Sakinleştiren ve yatıştıran bir özelliğe sahiptir paçuli bitkisi. Parfüm yapımında kullanılsa da   tütsü, böcek öldürücü ilaç ve alternatif tıp malzemelerinde de sıklıkla  kullanılır.

Bir diğer meark ettiğim bitki de sandal ağacı; Sandal ağacı küçük boylu bir ağaçtır. Genellikle Hindistan’ın dağlık bölgelerinde yetişen sandal ağacının meyveleri kiraz büyüklüğünde ve siyah renklidir. Farklı bir kokusu olan sandal ağacından da alternatif tıp ve kozmetik, parfüm yapımında çokça faydalanılıyormuş.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz