Zigavus Women Şampuan

1

Herkese merhabalar; Kadınların saçları daha sık ve gür hatta erkek saçlarına göre çok daha dirençlidir. Saç kökleri iki milim daha derinde olduğu için erkeklerin saçları  kadar çabuk dökülmezler. Bu nedenle erkek ve kadınlar için farklı saç bakım ürünleri geliştiriliyor günümüzde. Bunlardan biri de Zigavus For Women Kolajen & Keratin Şampuan.

Kadın saç derisine göre özel olarak geliştirilen Zigavus For Women Kolajen & Keratin Şampuanının vaatleri bir harika daha sağlıklı ve parlak saçlara sahip olmanıza yardımcı olmayı vadediyor…

Zigavus For Women Kolajen & Keratin Şampuanı saçları temizlerken aynı zamanda daha  yumuşak olmasını sağlıyor. Zigavus For Women Kolajen & Keratin Şampuan saçları güçlendirip koruyor. Tüm saç tiplerine uygun olan bu ürün kadın saç derisine göre, geliştirilmiş formülü sayesinde saç rengini korur, saça hacim kazandırır, kırılmaları önler ve kolay taranabilen, pürüzsüz saçlara kavuşmanızı sağlar.

Zigavus Kolajen Şampuanı tüm saç tiplerine uygun yapısıyla saçları temizler, yumuşatır ve güçlendirir.

Zigavus For Women Kolajen & Keratin Şampuan faydaları

Diyelim saçlarınıza boya, röfle yaptırdınız ve bu işlemler nedeniyle saçlarınız yıprandı. Bu şampuan ile aşırı yıpranan saçlarınızı düzenli kullanımla eski haline getirebilirsiniz.

İçeriğinde keratin olduğu için günlük kullanımlarda keratin saçınızı dış faktörlere karşı korur.

Biliyorsunuz aloe vera güçlü bir antioksidandır, mineraller ve enzimler açısından zengindir. Bu özellikleri sayesinde saçın canlılığını geri kazandırmaya da yardımcı olur.

Diğer faydaları ise; saç rengini korur, saça hacim kazandırır, kırılmayı önler.Saçları ağırlaştırmaz ve kolay taranma yanında yumuşaklık sağlar.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz