Pure Line Duş Jelleri12 saat kalıcı

2

Unilever’in tüketicileri en ideal duş jeli ile buluşturmak üzere Türkiye’deki kadınları dinleyip, onlar için tasarladığı yeni Pure Line Duş Jelleri, 10 farklı çeşidi ile raflardaki yerini aldı.

Pure Line Duş Jelleri, tene yayılan ve tam 12 saat kalıcı kokusu ile hep taze duş hissi veriyor. Doğal özlerin harika uyumu ile tasarlanan Pure Line Duş Jelleri, paraben, alkol ve renklendirici içermiyor.

Portakal & Buğday Özü ve Beyaz Gül & İncir çeşitleri ile tanışan ben bu serinin diğer ürünlerini de çok merak ediyorum zira bu ikisi bir harika.

Pure Line diğer duş jelleri ise şöyle;

Yasemin & Sarı Kantaron

Gül & Sandal Ağacı

Sümbül & Misk

Vanilya & Hindistan Cevizi

Deniz Mineralleri & Deniz Yosunu

Matcha Yeşil Çay & Müge Çiçeği

Misket Limonu & Paçuli

Kırmızı Meyveler

Pure Line Duş Jelleri, 12 saat kalıcı kokusu ile kadınların duş keyfini duştan sonra da mümkün kılıyor. Çünkü Türkiye’deki kadınlar için duş hem koku demek hem de günün stresinden uzaklaşma molası! Ve bu mola hissi gün boyu onu yalnız bırakmasın istiyor! İşte Pure Line’ın her bir varyantının kendine has kokusu, duştan sonraki 12 saat boyunca devam ediyor. Böylece kadınlar, günün en telaşlı en stresli anında, tenlerinden yayılan Pure Line Duş Jeli’nin müthiş kokusunun etkisiyle zihinlerindeki o keyifli duş anına dönerek, duştaki hissi yeniden yaşıyor. Zihindeki bu yolculuk, tüketicinin tercihine göre bazen bir buğday tarlasına, bazen bir gül bahçesine bazen de sarı kantaronlar arasına olabiliyor.

Alkol, paraben ve renklendirici yok!

İçerdiği doğal özler ve 12 saat kalıcı kokusu ile fark yaratan Pure Line Duş Jelleri, içinde olmayanlarla da dikkat çekiyor. Pure Line duş jellerinin içeriğinde alkol, paraben ve renklendirici gibi maddeler yok.

 

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz