Giorgio Armani güneş gözlüğü koleksiyonu

0

Yeni Giorgio Armani güneş gözlüğü koleksiyonu yine bir harika. Bu koleksiyon ile geçmişe ve geleceğe aynı anda bakın mottosunu kullanan Giorgio Armani modellerini sizler için aşağıya bırakıyorum..

Her daim zarif ayrıntılarla güçlendirilen malzemeler ve renkler ile moda evinin kimliğini yansıtan modeller, ana renklerden biri olan, derin, canlı, şık ve kadifemsi bir tona sahip gece mavisi Mavi Rapsodi ile uyum yakalamaktadır.

ERKEK GÖZLÜK KOLEKSİYONU

Sonbahar/kış 2019/2020 defilesinde yer alan bu model, yaz koleksiyonunun amiral modelinin yeni bir üretimidir. Modelin tasarımı, Giorgio Armani tarzının eklektik sadelik, modern şıklık ve retro bir hava katan dokunuş gibi özgün niteliklerini bir araya getirmektedir.

Ayrıca ön kısmında, kontrast oluşturan renklerle tasarlanmış, etkileşim yaratan iki metal profil bu modelin yenilikçi bir yapısını gösteriyor. Sapın başlangıç kısmındaki geometrik desen üzerine işlenen yeni logo kullanılmaktadır. Çerçevenin vintage tarzını vurgulayan, yan kısımlardaki perçinler, önceki modele kıyasla yeni bir özellik olarak sunuluyor. Mat gun metal ve mavi lenslere sahip mat mavi seçenekleri mevcuttur.

KADIN GÖZLÜK KOLEKSİYONU

Giorgio Armani Privé koleksiyonlarında her detayda görebileceğiniz zanaatkar titizliği gözlüğe taşıyan sofistike ve şık bir modeldir. Çerçevenin feminenliği yuvarlak biçimle daha da artıyor. Hem asetat çerçevenin üst kısmı hem de saplar kristallerle süslenmiştir; saplardaki kristaller GA logosunu oluşturururken, metal saplar orta kısımda ikiye ayrılıp sap uçlarında tekrar birleşerek bu zarif, mücevherimsi modelin tasarımını vurgulayan boşlukların olduğu bir etkileşim yaratıyor. Duman rengi aynalı lenslerle parlak siyah ve mavi degrade lenslerle çizgili mavi seçenekleri mevcuttur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz