Celenes Thermal nemlendirici ve ferahlatıcı serisi

3

Biliyorsunuz termal su çok faydalıdır, içeriğinde bir çok mineral bulundurduğu için cilde etkisi çok önemlidir.  Cildin, yenilenmesi için en çok ihtiyaç duyduğu şey su ve minerallerdir. Termal su ise bu ihtiyacı fazlasıyla karşılayan harika bir doğal kaynaktır.

Celenes İsveç‘ten gelen güzellik sloganı ile rüzgar gibi bir giriş yaptı piyasalara. Ben de Celenes markasının 4 ürününü denedim ve sizlerle yorumlarımı paylaşacağım bu gün.

Thermal Su Spreyi

Ferahlatıcı ve canlandırıcı  bir etkiye sahip olan thermal su spreyi cildi tazeliyor ve  canlandırıyor. İçeriğinde saf thermal su olduğu için tüm aile çoluk çocuk güvenle ihtiyaç duyduğunuzda kullanabilirsiniz.  Paraben, parfüm, alkol ve koruyucu madde içermiyor.

Thermal Misel Temizleme Suyu

Hassas ve özellikle kuru bir cilde sahip olduğum için, makyaj ve kirlerden cildimi arındırma aşamasında da aynı şekilde kuru ve hassas ciltlere özel bir temizleme ürünü kullanmam gerekiyor.Kuru ve hassas cilt tiplerine uygun olarak geliştirilen thermal misel temizleme suyu , cildi, gözleri ve dudakları kolayca temizleyen bir ürün. İçeriğindeki bisabolol ile de cildi yatıştırıyor.

Thermal Deo Roll-On

Termal sudan gelen doğal mineral içeriği ile ter bezlerini tıkamadan ter kokusunun oluşumunu engelleyen bir rol-on. Alüminyum tuzu içermiyor. Hafif ve hoş kokusuyla her duş sonrasında kullanabilirsiniz.

Thermal 3’ü 1Arada Yıkama-Peeling-Maske

Paraben ya da alkol içermeyen ürünleri çok seviyorum. Celenes Thermal 3’ü 1Arada Yıkama-Peeling-Maske bitkisel içeriği ile cildi temizlerken, cildin sebum üretimini düzenlemeye yardımcı oluyor. Peeling yapmayı seviyorsanız seveceğiniz bir ürün, içindeki mikro tanecikler  ile ciltteki ölü hücreleri temizliyor. canlı ve parlayan ışıl ışıl bir cilt sunuyor.

 

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz