Ekose desenli bootie ve leopar detaylı sneakers

0

Ayakkabı bir kadın için tutkudur, kaç tane ayakkabısı olursa olsun, yeni bir ayakkabı modeli gördüyse almadan duramazlar ayakkabı tutkunları. Ben de bu gruba dahil olanlardanım. Şık ve tarzım olan bir ayakkabı görünce almadan duramıyorum. Şimdi sizlere son aldığım iki ayakkabıyı göstereceğim. Öncelikle ekose desenli bu bootie favorim oldu diyebilirim. Hem şık hem de çok rahat bir bootie. Topuk boyu da benim gibi hayatı koşturmacayla geçen biri için ideal.

 

gri ekose bot

Bu ayakkabıyı Bayan Ayakkabı‘dan aldım. Web sitesinde gezinirken kendimden geçtim, birbirinden şık modelleri görünce hangisi alsam diye uzun süre baktım.

Sonunda gri bir palto siparişi verdiğim için kombini tamamlayabilmek adına paltoma uyumlu bu bootileri seçtim.

 

Bayan Ayakkabı, 2010 yılında Kırklareli’nde “bayan ayakkabı ve çanta” satışı yapan bir firma. Ticaret hayatına başladığı günden bu yana modayı seven ve trendleri takip eden kadınların sevdikleri ve takip ettikleri bir marka olmayı başaran ırmak ayakkabı online alışveriş sitelerinde birbirinden güzel modeller ile sizleri bekliyor.

En moda kadın ayakkabı modellerini, en trend topuklu ayakkabıları, tarzınıza uygun stiletto çeşitlerini, en rahat sandalet, terlik ve babetleri, kısaca en kaliteli bayan ayakkabı modellerini en ucuz fiyatlarla ve güvenle alabileceğiniz butik bir alışveriş sitesi Bayan Ayakkabı.

leopar desenli sneaker

Bootileri alırken gözüme çarpan bir diğer ayakkabı da arkası leaopar detaylı beyaz renkteki bu sneakerslar oldu. O kadar rahat bir ayakkabı ki; hem şık hem de ayaklarımı yormuyor.

Siz de ayakkabı ihtiyaçlarınız için güvenle Bayan Ayakkabı’yı tercih edebilirsiniz. Her çeşit, her model ayakkabı size sadece bir tık uzaklıkta. Topuklu ayakkabıdan, spor ayakkabıya, çizmeden, kar botuna her aradığınız ürünü bulmanız mümkün.

Aşağıdaki siteye girip mutlaka bakın. Hem ekonomik hem de kaliteli ayakkabılar sizleri bekliyor.

www.bayanayakkabi.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz