Sarı çiçekli elbise

0

Bu yıl, canlı  cıvıl renklerin yılı sanırım. Vitrinler, mağazalar sarılar, pembeler, fuşya ve turuncularla dolu. Ben de bu moda akımının gölgesinde kalmadım ve ilk bahar için sarı ve üzeri çiçek işlemeli bir elbise aldım jollychic’tan. O kadar farklı ve özel modelde elbise ve giyim ürünleri yer alıyor ki; sitede değil 1 en az 3 parça ürün almadan ayrılamıyorsunuz.

sarı elbise, ilknurundunyasi, jollychic, kloş elbise, moda, elbise modelleri, çiçekli sarı elbise

Hem kaliteli işçiliği, hem de kaliteli kumaşı ve dikimi ile bu alışveriş sitesinden çokça alışveriş yapacağım gibi görünüyor. V yaka, kolları dirsekten 2-3 mm aşağıda bitiyor. Etek boyu diz hizasında ve kumaşı nefis. Çiçek işlemeleri ise baskı değil gerçekten işleme. Renk geçişlerini ve uyumunu çok beğendim bu elbisenin.

Ben 40-42 beden arası giyiyorum ve bu elbiseyi alırken 10 beden olarak sipariş verdim. Üzerime tam oldu. Bu elbisenin hem sarısı hem de pembe rengi mevcut sitede. Siz dilerseniz pembesini de alabilirsiniz. Diğer elbise modellerini de inceleyebilirsiniz.

 

Bu elbisenin yanında çok beğendiğim bir çanta siparişime ilave olanlardan. Küf yeşili bu çanta inanılmaz güzel ve kaliteli. Fermuarından tutunda çantanın iç kısmındaki detaylara kadar benden 10 puan alan bu çantayı iki şekilde kullanabilirsiniz.

Hem küçük kulpları ile el çantası olarak kullanabilir hem de ek askısını takarak, omuzda kullanabilirsiniz. Kulplarının bitimindeki metal detaylar ve çantanın kenarlarındaki örgü detayları ile sizce de çok şık değil mi?

küf yeşili çanta

Bu çantayı da daha detaylı incelemek isterseniz firmanın sitesine gidip çantanın ebatı ve diğer bilgilere ulaşabilirsiniz.

Başka bir yazıda daha görüşünceye dek sevgiyle kalalım!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz