Cadence antik beyaz ile sehpa yenileme

1
fırça

Herkese merhaba;

Para vererek aldığınız bir eşyayı eskise bile atarken içiniz acıyor mu? Benim acıyor, bu nedenle eskiyen sehpalarımı atmak üzereyken Cadence boyaları ile harika işler yapıldığını gördüm ve ben de sehpalarımı boyamak ve yenilemek istedim.

Acemice de olsa ilk defa böyle bir işe kalkışmama rağmen çok güzel oldu.Önce boyanacak yüzeyi güzelce temizliyoruz. Hafif nemli bir bez ile silinmesi yeterli oluyor.

Ben boyamak için rulo fırça, ipek fırça ve Cadence Very Chalky Antik Beyaz rengi kullandım.

Boyama yaparken bir miktar boyayı bir fincan kadar yeterli, düz bir tabağa aldım. Rulo fırçam boyayı iyice emene kadar boya aldım . Sonra, yukarıdan aşağıya doğru sürdüm. Yukarıdan aşağı başladıysanız aynı yönde devam etmelisiniz. Sağa sola yukarı aşağı uygulama yapmamalısınız.

Sonra 24 saat kadar kuruması için bekledim.Kuruduktan sonra ikinci katı aynı şekilde uyguladım. Tekrar kuruması için 24 saat beklettim. Üzerine mat sprey vernik uyguladım.

Sonuç harika oldu. Diğer sehpamda ise eskitme yöntemini uygulayacağım. Bakalım sonuç nasıl olacak. Uygulamayı yaptığımda sizlerle paylaşacağım. Sorularınız olursa yorum bırakabilirsiniz. Cevaplayabilirim.

Başka bir yazıda daha görüşünceye dek sevgiyle kalalım.

KULLANDIĞIM MALZEMELER:5860 KÜÇÜK KADİFE PARMAK RULO,CADENCE CH04 ANTİK BEYAZ VERY CHALKY HOME DECOR, ZEMİN FIRÇASI VE CADENCE MAT SPREY VERNİK

www.evimdehobi.com sitesinden tüm ürünleri kolaylıkla temin edebilirsiniz.

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz