Fasardi ile sokak stili

0

Sokak stili deyince, modacıların ne söylediği, ne önerdiği hiiiç önemli olmuyor. Siz kendinize neyi yakıştırıyor, neyi giymekten keyif alıyorsanız onu giyebilir, kendi stilinizi ve tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

Benim yaptığım gibi, siz de en çok giymeyi sevdiğiniz jean pantolonunuzun üzerini dilediğiniz tarzda kombinleyebilirsiniz.

Ben ikili takımdan oluşan beyaz atlet ve füme renkli salaş bir bluz ile kombinledim pantolonumu. Jean bir bot ve büyük bir çanta benim tarzım, benim seçimim.

salaş ikili takım, fasardi

Bu ikili takımı jean bir şort, mini bir etek hatta maxi yandan yırtmaçlı bir etekle bile kombinleyebilirsiniz. Tercih sizin.Rahat giyinmeyi seviyorsanız ve bu rahatlığı yaşarken de şık görüneyim diyorsanız benim gibi aşağıdaki inci detaylı eşofman takımı ile istediğiniz rahatlığı ve şıklığı elde edebilirsiniz.

fasardi eşofman takımı

 

Her ne kadar renkli giyinmeyi sevsem de, griler ve lacivertler de yer alıyor dolabımda. Lacivert, inci detaylı eşofman takımını da, yukarıdaki ikili takımı da  Fasardi sitesinden seçtim.

inci detaylı eşofman takımı

Günlük ve spor olmasına rağmen, omuz dekoltesi ve inci işlemeli detayları ile çok şık bir takım. %90 pamuklu olması nedeniyle de çok rahat.

Siteden aldıklarım bu kadar değil, hem spor hem de klasik bir çok ürün var Fasardi bünyesinde. Klasik seçimlerim için beklemede kalın. En kısa zamanda onlar ile ilgili de paylaşımlarım olacak. Fasardi kadın giyim konusunda oldukça başarılı.  Trend ürünlere kapıda ödemeli olarak, whatsup siparişini seçerek, ya da online ödeme yaparak sahip olabilirsiniz sizde. Üstelik 100% güvenli online alışverişin keyfini yaşarken,  14 gün iade ve değişim hakkınızda var.

Başka bir yazıda daha görüşmek dileğiyle.

Sevgiyle kalalım!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz