Boyner’de 23 Nisan coşkusu

1

Çocuklara yönelik olarak dünyada kutlanan tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu çocuklarla paylaşan Boyner, 20-21-22-23 Nisan tarihlerinde sunduğu özel indirim ve sürprizlerle minikleri ve ebeveynlerini Boyner mağazaları ve boyner.com.tr’ye bekliyor.

fuşya tütü

Boyner, yetişkinler gibi çocukların da kendilerini stilleriyle ifade etmesini önemsiyor. Güneşin sımsıcak tonlarını ve enerjisini tasarımlarına taşıyan Boyner, dünya modasının en beğenilen, takip edilen markaları ile Limon Company, Funky Rock, Pink Orange, Barbie, North Of Navy, Monster High gibi özel tasarım ekibi tarafından hazırlanan koleksiyonları miniklerle buluşturuyor. Ayrıca, Boyner mağazalarında yeni satışa sunulan, özel günler için çocuk kıyafetleri tasarlayan Pamina markası da minikler için alternatif parçalar sunuyor.

jean ceket

Boyner’in, rengarenk çocuk giyim ilkbahar-yaz koleksiyonuna 23 Nisan’a özel avantajlı fiyatlarla şimdi sahip olabilir, mağazalardaki sürprizlerle çocuklarınızın bayram neşesine eşlik edebilirsiniz.

mavi şort

Çocuk bayramı coşkusu için Haydi Boynerle.

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz