İsana Hydra Booster Serisi

0
cilt, bakım, cilt bakımı, güzellik

 

Cilt bakımını herkes çok sever değil mi? Cilt bakımından sonra cildimiz ışıl ışıl olur ve canlı sağlıklı görünür. Sağlıklı, nemli ve güzel bir cilt için ünlü Alman markası Rossmann yeni bir seri hazırlamış. Isana  Hydro Booster serisi

Rossmann, dermatolojik olarak ciltle uyumu onaylanan ve vegan olması nedeniyle Avrupa’da en çok tercih edilen ürünlerden biri haline gelen Isana’nın Hydro Booster serisi ile ciltlerin nem dengesini onarmaya geldi.Karma olan cilt yapısı mevsimsel etkiler nedeniyle yüksek kuruluk seviyesine geçen Türk kadınlarının ciltleri için harika bir haber bu değil mi?

Peki cilde bu nemi nasıl verecek dersini, tabii ki; Hyaluronik asit, Pullulan ve Alginat’tan elde edilen nem kompleksi sayesinde.

Cilt tabakasını, yoğun olarak besleyen Isana Hydro Booster serisi, Pro-Vitamin B5, Shea, Aloe Vera, E Vitamini, Aynısefa çiçeği özleri içeren ürünleriyle uzun süreli olarak cildin nem dengesini korumaya yardımcı oluyormuş.

hydra booster pads

Aloe Vera, Avocado ve Cupuaçu yağı ile,E vitamini bileşenleri ile göz çevresine nefes aldırma vaadinde bulunan  göz çevresi bakım pedi, çok ilgimi çekti.

Serinin diğer ürünlerine ait bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

Shea ve Badem Yağı ile cildin nem dengesini ve bariyerinin korumasına yardımcı olan bakım maskesi, Aloe Vera, Avocado ve Cupuaçu yağı ile hızlı nem depolanmasını sağlayan kağıt yüz maskesi serinin kurulukla savaşta en önemli itici güçleri.

hydra booster gel

Özel bileşenlerle cildin dermatolojik uyumu

Yabani kuşburnu, Asya’dan gelen Su taşı, Aynısefa çiçeği ve Maya Proteini içerikli özel etken kompleksi ile güçlenen ve sürüldüğü anda etkisini gösteren göz çevresi roll-on’u, ciltle ph bakımından uyumlu, düzenli kullanımda mucizevi etkileri ortaya çıkan ve etkisi 24 saat süren 24h jel cilt bakım kremi ile Isana, cildin yeni savaşçısı olmaya aday.

Serinin en sihirli ürünleri ise hiç kuşkusuz yüz bakım kapsülleri ve ampuller;

Kuru ciltleri ginkgo ile canlandıran, E Vitamini ile UV ışınlarından koruyan “yağ bazlı formüle edilmiş kapsüller”, cilt temizlendikten sonra uygulanıyor ve masaj yaparak yedirildiğinde verdiği ışıltı kısa zamanda tüm yüze yayılıyor.

Hyaluronik asit ve Pro-vitamin B5 içeren “su bazlı bakım ampulleri” ise karma ve yağlı ciltler için öneriliyor. Kapsül ve ampul bakımının rutin yüz bakımına ek olarak haftada bir ya da 7 günlük kürler halinde kullanılması gerekiyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz