Dekorasyonu tamamlayan ürünler

1
koçtaş, dekorasyon, kedi

 

Evini güzelleştirmek isteyenlerin ilham kaynağı Koçtaş, dekorasyonun tamamlayıcısı olan yüzlerce perde, aydınlatma, duvar kâğıdı ve askı seçeneklerinde sunduğu avantajlı fiyatlarla yaşam alanlarına yenilik katıyor. Koçtaş’ta bulunan dekorasyonun tamamlayıcısı ürünlerle evlerde romantik, modern ya da rengârenk bir hava yaratmak mümkün.

Farklı renk ve desen seçenekleriyle hazır perdelerde %30’a varan indirim fırsatları sunan Koçtaş’ta tül perdeler 24,99 TL’den, fon perdeler ise 69,99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca, perdelerle uyumlu ve her zevke uygun seçenekli kelebek ikili rustik set 54,99 TL yerine 39,99 TL’lik fiyatıyla küçük dokunuşlarla büyük farklar yaratılmasını sağlıyor.

askı, yaprak, dekorasyon, askılık

Koçtaş, yaşam alanlarının atmosferini zevkli ve doğayla dost bir aydınlatma çözümü ile değiştirmek isteyenlere özel indirimler sunuyor. Koçtaş Kart kullanılarak yararlanılabilen indirimler kapsamında sarkıtlar 69,99’dan, avizeler 109,90 TL’den, lambaderler 119,90’den başlayan fiyatlarla raflardaki yerini alıyor.

Evlerine farklı bir dokunuş ve görünüm katmak isteyenler için duvar kağıdı seçenekleri ve çeşit çeşit askılar avantajlı fiyatlarıyla Koçtaş mağazalarında bulunabilir.

 

1 Yorum

  1. Öncelikle ben Meliha. Bu güzel yazı için teşekkür ederiz. Bunların yanı sıra Posterlerle de farklı bir hava yaratmak mümkün. Bu arada yazılarınızı takipteyim. İyi günler diliyorummmmm

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz