Newchic yeni yıl fırsatlarını kaçırmayın

0

 

Daha önce newchic alışveriş yazılarımı görmüşsünüzdür. Aldığım her bir üründen son derece memmun kalmıştım. Şimdi yeni yıl indirimlerini görünce sizinle paylaşmadan edemedim. Bu fırsatı kaçırmamanızı şiddetle tavsiye ediyorum, çünkü çok güzel ciciler var:)Benim gözüme takılanlardan bazılarını paylaşıyorum hemen sizinle. Bu casual pembe tuniğe hayran oldum. Duruşu ve kesimleri nefis. Çok da farklı duruyor.

pembe bluz, farklı bluz modelleriBu 3 lü çanta setini de çok beğendim. 3 farklı renk seçeneği var. pembe, siyah ve gri. Gri rengin tonu da çok güzel.

Yeşil düğme detaylı bu elbiseyi de oldukça beğendim. Hem soğuklara karşı sizi korur hem de düğme detayları ile şık bir kurtarıcı olur. Farklı renkleri de mevcut.

Özellikle bu çiçekli çantada aklım kaldı. Sizce de çok güzel değil mi? Bu çantanın tam olarak 6 farklı renk seçeneği bulunuyor, diğer renk seçeneklerine bakabilirsiniz.

Son olarak da bu botları göstermek istiyorum sizlere, modeline  bayıldım. Siyah ve -gri renkleri de var ama ben en çok bunu beğendim. Siz de hem bu modelin diğer renklerini hem de farklı modelleri inceleyebilirsiniz.

 

Başka bir yazıda daha görüşünceye dek  sevgiyle kalalım!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz