Uygun fiyatlı ayakkabı ve çanta alışverişim

3
kot kumaşı çanta, lavivert spor ayakkabı

Herkese merhabalar;
Uzun bir süredir sizlere bahsetmek istediğim bir alışveriş sitesi var. Ürünleri hem çok çeşitli, hem çok trend. Bir o kadar ekonomik fiyatlara sahip. Alışverişimin detaylarına geçmeden önce bu alışveriş sitesinin adresini paylaşmak istiyorum sizlerle.Hem kadın hem de erkek için alternatifler bulunan sitenin adı trendbende.com. Ayakkabıdan, eksesuara, elbiseden, ev tekstiline bir çok ürünü sitede bulmanız mümkün.

ayakkabı, kot sırt çantası

Şortlar, sandaletler, üzerinde çok şirin baskıların bulunduğu  t-shirtler. Neler var neler. Üzerinde çiçek desenlerinin olduğu çok güzel günlük ayakkabılar da bulunuyor sitede. Hem kullanışlı hem de çok ekonomik fiyatlarla.

Ben seçimimi kot desenli bir sırt çantası ve lacivert bir spor ayakkabıdan yana kullandım.

Çantanın püskül detaylarını çok seviyorum. Tek bölümlü orta boyda bir çanta .Yukarıdaki yakın ve flaşlı çekim. Aslında gerçek tonu bu değil çantanın. Daha koyu en üstteki fotoğraftaki gibi 🙂 Bir çok jean pantolon ve etekle kombinlenebilir.

Bu resimde yakından çekilmiş , yan kısmını da görmek istersiniz diye düşündüm. Oldukça çok şey alıyor içine. Sırt çantası şeklinde olduğu içinde kolaylıkla taşıyabiliyorsunuz.

lacivert topuklu spor ayakkabı

Bu da seçtiğim bir başka ürün. Bu spor ayakkabının içinde gizli topuk var ve giydiğinizde boyunuzu daha uzun gösteriyor. Trendbende.com da bundan daha farklı ve beğendiğim ayakkabılar da vardı fakat numarası kalmadığı için bunu aldım. Bu ayakkabıyı da çok severek giyiyorum.

beyaz küçük çanta
Bir de bu yukarıdaki fotoğrafta yer alan beyaz cüzdanı seçtim. Dilerseniz el çantası dilerseniz de cüzdan olarak kullanabilirsiniz. Fiyatına göre harika bir cüzdan. 9,90 tl idi sanırım. Aşağıdaki fotoğraf daha yakından çekildi Sizce de güzel değil mi?

Siteye ait bir de blog var, trendbende.org sayfasına girerek bir çok konuda fikir edinebilirsiniz. Hem makyaj, hem de güzellik ile ilgili tüyolara ulaşabileceğiniz bu sayfayı alışverişinizden önce incelemenizi öneririm. Çanta seçiminden, moda önerisine kadar çokça bilgiyi bulmanız mümkün.
Başka bir yazıda daha görüşene dek kendinize iyi bakın.
Sevgiyle kalalım!

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz