İşin sırrı sevgi

4

 

Hediye almak kadar vermek de mutlu eder insanları. Peki aldığınız hediyenin bambaşka, farklı ve nadir bir ürün olmasını istemez miydiniz?Hem özel, hem de el yapımı bir hediye ile sevdiklerinizi şaşırtarak mutlu edebilirsiniz siz de.

Pack Neşeli’nin kurucusu Birçim Hanım, yaptıkları işi özetlerken;
 “-İşin sırrı sevgide, hepsi sevgiyle yapılıyor ve tasarlanıyor, sevdiklerinizi mutlu etmek için sizlere sunuluyor.” diyor.

 

Adı üzerinde Pack Neşeli.
Özgün tasarımlar ile hazırlanan ve her farklı özelliğe, beğeniye uygun  ürünlerin yer aldığı sayfayı incelediğimde hayran kaldım. Diyelim kahve tutkunu bir arkadaşınız var ve onu incittiniz. Kalbini kazanmak için aşağıdaki hediyeden daha güzeli olamaz sanırım.
packneseli
El hünerinin ve tasarım yeteneğinin birleştiği harika bir diğer ürün de aşağıdaki çantalar. Özel kumaştan hazırlanan ve dantel ile süslenmiş bu 3’lü çanta seti sizce de çok şirin değil mi?
el çantası
Pack Neşeli ekibinin en büyük isteği mutluluğu, umudu, sevgiyi ve neşeyi paylaşmak ve yaymak. Bu nedenle minikleri de unutmamışlar ve onlar için de çok özel arkadaşlar hazırlamışlar.

Yumuşacık polardan ve ekoseli kumaştan hazırlanan bu sevimli fil  ve tatlı maymun çocukların en sevimli dostu olacak.

Sevdiklerinizi mutlu etmek  için  Pack Neşeli  sayfasını ziyaret etmenizi öneririm. Daha çok farklı ve neşeli ürün sayfada sizleri bekliyor.Başka bir yazıda daha görüşmek dileğiyle.
Sevgiyle kalalım.

 

 

 

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz