Dekoratif kırlentler ile oda dekorasyonu

1

Bir oda düşünün,duvar renginden, mobilyalarına, tablosundan, abajuruna  kadar sıcacık renkler ile dekore edilmiş. Koltuk üzerinde de birbirinden sıcak renklerle hazırlanmış, dekoratif yumuşacık kırlentler. Son zamanların trendlerinden koltuk üzerinde yer alan renk renk, desen desen kırlentler. Alternatifler çok fazla olunca çok sık kullanılıyor kırlentler, oda dekorasyonu tamamlanırken.

Madame Majori ile bir online alışveriş sitesinde karşılaşmış ve çok sevmiştim.

Hem oturma odası, hem çocuk odası hem de genç odası için çok şık kırlentler üretiyorlar.

Çok geniş bir ürün yelpazesine sahip, bu nedenle sizlerle de paylaşmak istedim. Herkese göre ürün yer alıyor çünkü. Neler mi o ürünler?

Dekoratif kırlentlerden mutfak önlüklerine, kapı stoperinden masa örtüsüne, çocuk ürünlerine kadar her şey var. Aşağıdaki mutfak önlüklerinin güzelliğine bakın. Hayran kaldım hepsine.

Madama Majori tescilli bir marka  ve bu markaya ait ürünlerini Türkiye’deki müşterilerinin olduğu kadar yurt dışındaki müşterilerinin de hizmetine sunuyor.

Çok güzel özel tasarımları ve kreasyonları var. Desenleri ve tarzı çok farklı.Çok  küçük detaylar ile aslında oda dekorasyonu nasıl da değişiyor.

Sizce de öyle değil mi?
Başka bir yazıda daha görüşmek üzere.
Sevgiyle kalalım!

 

 

 

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz