Büyük bedenler için moda

0

 

Merhaba;
Soğuk ama güneşli bir İstanbul var bugün. Güneş var dediğime bakmayın hava çok soğuk. Havalar soğuyunca da insanlar daha bir fazla yemek yiyor nedense. Sonrasında da gelsin kilolar:)
Ne yapalım yani, Türk kadının genel fiziki özelliği balık etli olmak öyle değil mi?

Ben hiç bir zaman 36 beden olmadım. 20 yaşımdayken bile 38 bedendim. İkizler dünyaya geldikten sonra 40 ve 42 beden arasında gidip geldim sürekli.
Eskiden büyük beden kıyafet arayanlar, o mağaza senin bu mağaza benim gezip dururdu. Bedenine göre kıyafet bulsa, tarzını yansıtmaz,  stiline uygun kıyafetler de bedenine olmazdı.
Şimdi ise o kadar güzel seçenekler var ki;

melisita büyük beden

Bu üzerimde gördüğünüz püsküllü bluzu çok severek aldım  Çok  rahat kombinlediğim kıyafetlerimden biri oldu. Hem şık hem de bedenime ve tarzıma uygun. Kollarda ve ön kısımda yer alan püsküller ayrı bir hava katıyor . 42 bedenden 54 bedene kadar vardı. Benim üzerimdeki 42 beden .Fiyatı ise 69 TL.

Her zaman dile getirdiğim bir şey var. Her kadının gardrobunda mutlaka bir tane siyah ceketi olmalı.
İster jean, ister etek, ister kumaş pantolon ile kombinleyin harika hissedeceksiniz.
Ben jean ile kombinledim.  Fiyatı 80 tl ve bunun da yine 42 den başlayıp 54 bedenine kadar bulabilirsiniz. Kumaşı çok yumuşak ve biraz da esnek. Çok uzun olmadığı için eteklerim ile de rahatça kullanabildiğim bir ceket.

Başka bir yazıda daha görüşmek dileğiyle.
Sevgiyle kalalım!

 

 

 

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz