Women’s Güzellik Merkezi ve Cilt Bakımı Deneyimim

3

Bu gün sizlere, geçtiğimiz hafta yaşadığım harika bir cilt bakımı deneyimimi anlatmak istiyorum. İstanbul Anadolu Yakası’nda Ataşehir’de bulunan, Women’s Güzellik Merkezi’ne gittim ve tertemiz pırıl pırıl bir cilt ile ayrıldım oradan. İçeri girdiğimde, beni harika bir ortamın beklediğinden habersizdim elbette. Tertemiz mis gibi kokan, sıcacık ve samimi bir merkez, bayıldım.
Hem çalışanları hem de tatlı sahibesi Duygu Hanım sıcakkanlı ve çok da ilgililer.

 

Bana o gün tam bir cilt bakımı yapıldı. Cilt bakımı aşamaları şu şekilde gerçekleşti. Öncelikle cildim Academiè temizleme jeli biolyn temizleme sütü ile arındırıldı, arkasından, Academiè granülsüz peeling kullanılarak peeling yapıldı. 7 dakikalık bir buhar ve arkasından komedon sıkma işlemi yapıldı.
Temiz ve açık gözenekler Academiè hassas cilt toniği ile sıkılaştırıldı. Academiè yatıştırıcı nemlendirici kayısı özlü maske uygulandı ki; bu maskeye bayıldım. Elements nemlendirici besleyici krem ile temiz cildime nem depolandı.

Academiè A-E-F vitaminleri iceren kırışıklık karşıtı  yeniden yapılandırıcı serum uygulandı.Biodroga anti aging ozellikli koruyucu sıkılaştırıcı göz çevresi kremi ile cilt bakımı işlemi tamamlandı.

 

Siz de cilt bakımı yaptırmak istiyorsanız, İlknurundünyası referansı ile Women’s Güzellik Merkezi’ne giderseniz bu güzel cilt bakımını sadece 50 TL’ye yaptırabileceksiniz. Unutmayın bu sadece siz takipçilerime özel bir jest. Sadece 1 ay boyunca geçerli olacak. Bu fırsatı iyi değerlendireceğinize eminim.
Sevgiyle ve güzel kalalım.

 

 

 

 

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz