Dinlenmiş ve zinde bir güne uyanmak için!

2
Dinlenmiş ve yeni güne dinç bir şekilde uyanıp sağlıklı başlamak çok önemlidir.Bundan dolayı doğru yatak seçimi iyi bir uyku için çok önemlidir. Uyku sırasında dinlenen vücut yeni güne zinde uyanır bu da yaşam kalitesini büyük ölçüde etkiler.
Yatağınızın , kumaşı, yay sistemi, havalandırma sistemi , dolgu malzemeleri, kısacası kalitesi önemlidir.

Yatsan yaylı yatakları yüksek teknoloji ile farklı dolgu malzemelerini bir araya getirerek sizlere uyku sırasında rahat ve kesintisiz bir uyku için yaratıcı çözümler sunuyor.
MultiSpring, Mira-Coil, Combi Zone, Enjoy, Chess vb.’ yay sistemleri ile size özel bir uyku deneyimi sunuyor.
Bazen yatarız ve dakikalarca uykuya dalamayız. Nedeni çoğu zaman strese bağlı, bazen, sağlıkla ilgili bazen de üzerinde uyuduğumuz yatağın kalitesiyle ilgilidir.
İnsan vücudu ayakta dururken  omurgası “S” poziyonunda olur. Uyku esnasında bu formu korursa daha rahat uyuyabilir. Yatak almaya karar verdikten sonra, önceliğiniz rahat olup olmadığı olsun. Rahatsız bir yatak tüm hayatınızı kabusa çevirebilir çünkü. Uykusuzluk sizi gün boyu huzursuz edecektir. Şekline şemaline, desenine özenip rahatlık detayını atlamayın.
Yatsan yatak üretirken öyle detaylara dikkat etmiş ki; yatağın kumaşının verdiği hissiyat, havalandırma sistemi, yaylanma efekti, uyurken çiftlerin birbirlerinin hareketlerinden etkilenmemesi gibi çok önemli olan konularda başarılı kombinasyonlar sunuyor sizlere..
Eğer siz de yeni bir yatak almayı düşünüyorsanız Yatsan’a uğramadan karar vermeyin!

 

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz