Sağlıklı atıştırmalıklar ile sağlıklı beslenin

0
crispina kuru meyve

Sağlıklı beslenmeyi amaç edinenler bilir ki; atıştırmalık bile olsa sağlıklı olmalıdır. Neyse ki, bilinçli bir atıştırmalık tüketimi var artık ülkemizde. Bu bağlamda tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap verebilmek maksadıyla üreticiler de başarılı çalışmalar yapıyorlar. Sağlıklı meyve ve sebzeleri keyifli ve pratik kullanıma dair Crispina markası epey yol almış bile.

Özel şoklama tekniğiyle kurutulan  doğal lezzetlerden oluşan yeni nesil sağlıklı atıştırmalık Crispina,  her anı tatlandıran sağlıklı bir alternatif sunuyor.

crispina

Özenle tazecik toplanan meyveler Freeze Dry teknolojisi ile hijyenik olarak el değmeden kurutulur. Katkı maddesi eklenmeden kıtır hale gelir ve biz de afiyetle tüketiriz.

kurutulmus çilek

Çileğin her halini severim ama bu haline bayıldım. Hafif mayhoş ve miss kokulu kuru çilekleri sağlıklı atıştırmalık olarak çay ve kahvelerinizin yanında tüketebilirsiniz.

kurutulmuş elma

Küp küp kıtır kıtır elmaları yemeye doyamayacaksınız. Bir kase yoğurt içerisine koyup ara öğün olarak da çay kahve yanında da tüketmeniz mümkün.

kurutulmuş incir

Kurutulmuş incirin kokusu da aroması da bir başka. Bildiğiniz kuru incirleri unutun ve kesinlikle deneyin.

kurutulmuş mısır

Taze taze, çıtır çıtır üstelik de sağlıklı.
Özenle toplanan taptaze mısırlar , özel şoklama tekniğiyle besin değerlerini kaybetmeden en çıtır hale geliyor. Size de sağlıklı hayatınızda ona yer açmanız kalıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz