NUXE MERVEILLANCE LIFT SERİSİ

0
cilt bakımı

Yaşlanma karşıtı nuxe merveillance lift serisi yeni kırışıklık önleyici, sıkılaştırıcı bakım rutini ile sizlerle. 5 farklı ürüne sahip seri, mikro alg yağı ile geliştirilmiş olup saf güzellik için üretildi. Minimum %96 doğal kaynaklı içeriklere sahip seri, vegan ve silikonsuz içeriklere sahip.

SIKILAŞTIRICI KREM

%63 daha yumuşak bir cilt

Yenilikçi dokusu sayesinde bu pudramsı krem cildi sıkılaştırır ve kırışıklıkları düzeltir. Normal ve karma ciltler için ideal olup kusursuz bir sonuç için doğal bir pürüzsüzlük etkisi yaratıyor

Kadınların %71’i ilk uygulamadan sonra ciltlerinin daha sıkı göründüğünü hissetti.

sıkılaştırıcı kadifemsi krem

SIKILAŞTIRICI KADİFEMSİ KREM

Bu zengin krem cildi sıkılaştırır ve kırışıklıkları düzeltir. Normal ve kuru ciltler için idealdir. Kolayca emilip cildi derinlemesine besleyen dokusu anında esneklik ve eşit bir cilt tonu sağlar. Özellikle kadınların %64’ünde,  2 aydan sonra cilt tonunda eşitlik görülmüştür, Kadınların %100’ü ciltlerinin daha güzel ve esnek olduğunu hissediyor.

sıkılaştırıcı serum

SIKILAŞTIRICI VE AKTİVE EDİCİ YAĞ SERUM

Bu yaşlanma karşıtı serum, %100 aktif dokuya sahip güçlü bir konsantredir. Yalnızca 3 damla ile anında pürüzsüz bir  görünüm, daha esnek ve dolgun bir cilt sağlar. 1 ay düzeli kullanımdan sonra %32 daha sıkı bir cilt ile karşılaşacaksınız! Cildiniz gözle görülür bir şekilde daha genç görünecek.

KONSANTRE göz KREMİ

SIKILAŞTIRICI GÖZ KREMİ

Doğal kökenli “pürüzsüz etki” dokusu sayesinde bu göz kremi, daha genç görünen gözler için 1. Uygulamadan itibaren anında kırışıklıkları, şişkinlikleri ve yorgunluk belirtilerini giderir. 1 ay sonra, göz çevresi daha sıkı görünür ve göz kapakları kalkık görünür. Kadınların %94’ü kırışıklıklarının ve ince çizgilerinin daha pürüzsüz olduğunu hissediyor.

KONSANTRE GECE KREMİ

KONSANTRE GECE KREMİ

Gerçek bir yaşlanma karşıtı konsantresi olan bu gece kremi, sanki fazladan 2 saat uyumuşsunuz gibi dinlenmiş ve pürüzsüz bir cilt görünümü sağlar, sabahları cildiniz enerji ile dolar. Kadınların %100’ünde onarılmış, pürüzsüz görünen bir cilt görülür ve kırışıklıklar giderilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz